White glamour dress

Sper că ați avut un început de săptămână minunat. Ziua mea de luni a fost excelentă, mai ales când vine după un weekend superb. Și vă întrebați probabil ce e cu outfitul de față și de ce port o rochie albă. Dacă v-ați gândit că poate mă mărit, atunci vă asigur că încă nu mă mărtit.

Rochia albă este asociată de foarte multe ori cu o ținută clasică a unei mirese, se zice că doar miresele trebuie să poarte alb, însă lucrurile nu stau chiar așa. Depinde foarte mult de croială, lungime, rochia albă poate fi purtată în ținută de zi, dar și cea de seară. Mai ales, vara este un must-have să porți alb. Eu de ceva vreme țin în dulap această rochița, iar acum a venit rândul să o port. Este o rochie sofisticată, cu un aspect glamour, poate fi purtată seara, dar și ziua. Mai ales când vrei să te simți specială și să ieși din anonimat. Dar haideți să vorbim puțin despre rochia albă în general: cum să o porți, ccu ce să o accesorizezi?

Cum să porți o rochie albă fără să arăți că o mireasă?

De foarte multe ori, fețele se panichează când se îmbrăcă în albă, începând de la faptul că albul este  foarte delicat și necesită foarte multă acuratețe, până la problema „cum să port o rochie albă, fără să mă întrebe lumea pe stradă dacă sunt mireasă?”. De ce? Pentru că miresele din ziua de azi nu mai vor rochiile de prințese, ci aleg rochii albe simple, rochii ce ar putea fi purtate și în alte ocazii decât ziua nunții, precum sunt și acele mirese care îmbrăcă rochii de prințese colorate. Deci, spunem adio miresei din basme și îmbrățișăm stiluri noi, îndrăznețe, ale mireselor super cochete.

Cum alegi rochia albă?

Pentru un little white dress purtat cu orice altă ocazie, stilistii recomandă rochia albă asimetrică, mai scurtă în partea din față și ușor mai lungă în spate, sau o altă soluție ar fi să poarți o rochie scurtă dreaptă, fără broderii și fără dantele. Dincolo de acest aspect, alege încălțămintea de orice altă culoare, (oricum la alb poți purta orice) la fel și accesoriile (cercei, colier, poșeta sau dacă ai și o pălărie). În funcție de croiala rochiei, poți adaugă și o centură pe aceeași nuanță cu încălțămintea și celelalte accesorii. Iar lookul tău va fi unul superb și va face imediat diferență…

O vară superbă vă doresc și sper că v-a placut rochița mea albă.

Urmăriți-mă și pe  INSTAGRAM sau pe  FACEBOOK.