Costume de baie 2017: Ce ne recomandă stiliștii

Cum te îmbraci sau cum te dezbraci vara aceasta pe litoral? Care sunt costumele de baie ale momentului? Ce recomandă stiliștii de la Milano? Bikini retro sau costumele de baie întregi? Înainte de ați alege costumul de baie pentru sezonul acesta, inspiră-te din colecțiile marilor stiliști.

A început sezonul modei pentru outfiturile de plajă 2017? A mai rămas puțin până la concediu, când ne vom putea bucura mai mult de mare și zile libere în piscină. Care sunt costumele de baie la modă și ce modele noi au apărut în vara 2017?

Cum să-ți alegi costumul de baie

Ca în fiecare an marii stiliști ai modei ne pregătesc din timp cu noile tendințe ale modei la plajă. Așadar, costumele de baie observate la spectacolele de modă mereu  dictează cum să te îmbraci și ce să alegi ca să fii în trend.

Înainte să alegi costumul de baie cu care să defilezi la plajă, trebuie neaparat să dai un ochi și peste colecțiile disignerilor, iar  acolo poți descoperi și te poți inspira care sunt cele mai căutate costume din acest sezon. Anul acesta avem o gamă de costume atât de cool, încât pot fi purtate și cu alte ocazii, nu doar pe plajă.

Cele mai căutate costume de baie în 2017?

De la costumele de baie în stil retro semnate Miu Miu, costumele de baie întregi până la costumele de baie în două piese, moda din acest an face o întoarcere în anii 50. Ca să-ți faci o idee și singură, am ales pentru tine câteva branduri pe care te invit să le urmarești în imaginile de mai jos.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*