Inspirații: Tunsorile verii

Îți dorești o schimbare radicală vara aceasta?  Ce zici de o tunsoare cum nu ai mai avut pană acum?  Iată care sunt tendițele din această vară în ce privește tunsorile.

 

Părul tuns vara 2017. Nu este și cazul meu! Încă nu am destul curaj  să-mi dau jos podoaba capilară, dar nu ascund faptul că de foarte multe ori sunt tentată să o fac. Mai ales că anul acesta sunt la modă niște tunsori într-adevăr frumoase și interesante.

Dacă tu te-ai hotărât să te tunzi  scurt ține cont că caracteristicile feței tale vor fi scoase foarte mult în evidență. Și mai ales că, părul scurt și tunsorile drastice sunt un must-have vară aceasta. Idei pentru părul tuns scurt sunt multe. Cea mai în vogă tendință este tunsoarea „castron”, însă doar pentru părul drept și pentru o fizionomie a feței foarte plăcută.

În general, în vara 2017 se pune accent pe tunsorea scurtă asimetrică, tinerească și determinată. Bob, tunsorile în scări sunt soluțiile cele mai ușoare care se potrivesc aprobate oricărei fețe.

În cazul în care nu ești foarte decisă sau ca mine, nu ai destul curaj să te tunzi foarte scurt, poți opta pentru un bob lung. Sau dacă nu vrei să atingi din lungime, poți doar să-ți faci câteva scări și  un breton. În felul acesta vei obține o schimbare de look, fără să pierzi prea mult din podoabă capilară!

Ce faci dacă ai părul creț? Pentru părul creț recomandările pentru anul 2017 sunt: franjurile.  Plus, dacă îi dai un efect de umed, vară această vei arată superb.

 

 

 

 

 

 

 

Total
1
Shares