Fusta mini, trendul verii 2017. Cum o porți…

Fustele scurte au fost mereu la modă, an de an apar diferite modele, țesături, dar oricum ar fi fusta mini rămâne un element esențial în garderoba unei fashioniste, iubitoare de a-și descoperi picioarele și de a-și etala femenitatea. Fusta scurtă poate fi purtată cu tricouri, cămăși, bluze cu umerii goi,  adidași, sandale sau pantofii cu toc! Acest element vestimentar ne  oferă o gamă largă de opțiuni cum poate fi purtată, totul depinde de imaginația noastră și ocazia în care alegem să îmbrăcăm o fustă scurtă.

De când m-am mutat în Italia, am avut câțiva ani în care renunțasem să mai port fuste și rochii, mai ales  scurte. Oricum nici prin România sau Moldova nu le purtăm exagerat de des, dar totuși din când în când îmi plăcea să o port o rochiță sau o fustiță scurtă, fără să îmi fie frică să merg pe stradă cu riscul de a fi  fluerată la orice colț. Nu aș zice că nu sunt și pe la noi astfel de cazuri, dar parcă totuși frica era mai mică, față de când m-am mutat în Italia. Probabil mă simțeam în siguranță că eram la mine acasă, în țara mea, unde înțelegeam și vorbeam limba maternă.

Vara 2017: Cum să-ți pregătești pielea pentru expunerea la soare

Fusta de blug cu fermoar sau cu nasturi

Acum, după câțiva ani de când locuiesc în Italia, lucrurile sau schimbat.  După ce am cunoscut mai multe despre stilul de viață al italienilor și le-am cunoscut mentalitatea, am reușit să îmi înving fricile străinătății și să mă bucur de viața de aici. Și nu este chiar așa de tragic. Am cam doi ani de când port liber rochii și fuste de toate dimensiunile, fără vreun incident neplăcut.

Fusta scurtă îmi place să o port mai ales vara, cu o pereche de sandale sau pantofi sport. Și ar trebui să menționez că îmi plac foarte mult fustele de blugi cu taglia înaltă. Cu toate acestea nu prea îmi cumpăr  fuste, în ultima vreme prefer mai mult rochiile.  Îmi plac la nebuniile rochiile, sunt simplu de purtat, dar și comode.

Zilele trecute căutând  o rochiță în dulap, am dat peste fusta din imagini. Această fustiță o  am de câțiva ani, nici nu îmi mai amintesc de câți, dar nu s-a schimabt nimic la ea, mai ales  nu m-am schimbat eu, întrucât am încăput în ea.  Surpriza mi-a fost și mai mare, pentru că anul acesta sunt la modă, din nou aceste tipuri de fuste, cu fermoare sau nasturi în față.

Moda vară 2017: Cum asortezi o fustă scurtă?

Vara aceasta sunt la modă trei tipuri de fuste: fustele scurte din piele, de preferat cele mulate, fusta multată de blug sau fusta vaporoasă cu pliuri.

Eu prefer fustele din piele sau cum am mai spus, fustele de blug, pentru că mi se par mai comode, se așează bine pe corp, iar în cazul unor mișcări bruște sau a unui vântuleț, nu îți vor creea accidente neplăcute.

Fusta de blug sau fusta din piele le poți asorta foarte simplu cu un tricou sau cu un body, pentru a creea un look casual, lejer, de vară și poți alege încălțăminte sport sau sandale elegante.   Începând cu teniși, sandale, balerini, până la pantofi și sandalele cu toc, oricare din aceste încălțări se potrivesc foarte bune cu o fustiță scurtă.

Iată noul meu look casual de vară, într-o după-amiază călduroasă.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*