Ce trebuie să știi înainte de a-ți cumpără o pereche de pantaloni scurți…

Vara nu are cum să îți lipsească din garderobă pantalonii scurți, măcar o pereche dar tot trebuie să îi ai, pentru că sunt comozi și lejer de purtat.

Mai ales prin casă sau dacă mergi la mare, pantalonii scurți te scutește foarte mult de ați încărca valiza cu multe haine inutile. Ceva timp în urmă, când plecam undeva mai departe de casă, chiar și pentru un weekend, aveam tendința de a lua cu mine toată casă. Treptat am mai corectat acest aspect și am  învățat să-mi fac valiza în mod echilibrat.

Îmi amintesc când am mers prima dată pentru o lună de zile pe Insula Elba, mi-am încărcat valiza cu rochii și pantofi, pe care nici nu le-am atins, până la urmă pantalonii scurți și sandale erau cele mai potrivite piese vestimentare la mare. Anul acesta la Cogoleto, am pus în valiză doar această pereche de pantaloni scurți și vreo câteva bluzițe, tricouri,  dintre care am folosit doar două.

Cum alegi parfumul potrivit pielii tale? 5 sfaturi utile

Cum alegi o pereche de pantaloni scurți?

Alege mereu un model potrivit.

Gândește-te cât de mult avantajează sau dezavantajează corpul tău purtând o pereche de pantaloni scurți. Un model prea scurt nu este indicat  pentru ieșirile în oraș, în timp ce la plajă pot fi cei mai eficienți. Și totuși depinde foarte mult cum te simți în ei și cât ți se potrivesc de bine.

Alege pantalonii scurți cu o mărime mai mare decât ce-a pe care o porți.

O pereche de pantaloni scurți , foare scurți, sunt deja o apariție ce necesită mare atenție, dacă îi alegi foarte strâmpți riști să ai o apariție vulgară, fiind în centrul atenției. Iar dacă nu vrei să fii fluierată la orice colț și cred că nu îți dorești  asta nici chiar dacă ești la mare și te plimbi prin oraș sau pe faleză.
Alege o pereche de pantaloni scurți de blug. Aceștia se  combină foarte ușor cu orice și poți realiza diferite look-uri.

Ce pantaloni scurți se poartă în vara 2017!

Pantalonii scurți stilul office, pantaloni scurți denim, pantaloni scurți cu talia înaltă,  pantaloni scurți largi, pantaloni scurți până la genunchi sunt cele mai în vogă modele din acest an. Înflorați, rupți, cu tăieturi, cu nasturi, sau cu găuri și tot felul de cusături.  Iată ce pantaloni scurți am ales să port eu în această vară. Mie îmi plac foarte mult!

Care este modelul tău preferat?

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Total
3
Shares