Secretele unui ten frumos și sănătos…

Cu toate la un moment dat căutăm soluții pentru a îmbunătăți anumite aspecte ale frumuseții noastre, iar cel mai des problema principală este tenul. Mai ales când începem să ne apropiem de vârstă de 30 de ani și observăm că tenul nostru nu mai este cum era cândva,  iar pe ici-colo apăr și primele riduri.  Atunci toate am dori să găsim formula magică pentru  a avea tenul de altădată, cu alte cuvinte: Cum să încetinim îmbătrânirea?

Pe la 30 de ani  încep să apără diferite modificări.  Una dintre acestea este că în organismul nostru începe să producă mai puțin colagen. Colagenul este o proteină ce se găsește în tot organismul nostru, însă cea mai mare cantitate de cca 70 % se află  în piele. Colagenul susține sănătatea și frumusețea pielii nostre. Când cantitatea de colagen se diminuează, pielea are de suferit. Aspectul ei începe să își piardă din luminozitate, din elasticitate și să lase semne de uzură,  așa încep să apără și primele ridurile.

Îngrijirea tenului la 30 de ani!

Există tot felul de ritualuri pentru îngrijirea tenului. Îngrijirea tenului la 30 de ani este diferită de cele pe care le foloseai la 20 de ani. Eu îmi amintesc că la 20 de ani o simplă cremă era suficientă pentru a avea tenul hidratat și fin 24 de ore, acum că mă apropii de 30 de ani, am început și eu să observ primele schimbări, mai ales am avut o perioadă în care aveam tenul foarte uscat în ciudă faptului că aplicăm dimineață și seară o creme hidratante.

Apoi mi-am dat seamă că ar trebui să încerc altfel de produse cosmetice și așa am aflat de pe internet despre câteva produse ce conțin acizi alfa hidroxi. Aceste produse pot fi folosite pentru tratarea ridurilor fine, a petelor pigmentare si pot ajuta la închiderea porilor dilatați, dar au și un surplus de colagen potrivit tenului.

De curând am descoperit un nou produs pe bază de acid hialuronic, pe care am început să îl folosesc acum o săptămână, iar rezultatele sunt extraordinare.  Și vreau să le împărtășesc cu voi!

Acidul hialuronic-adevăratul ingredient al tinereții veșnice

 

Ați auzit cu siguranță de acidul hialuronic, mai ales de pe la televizor și de la marile vedete. Toate că una îl folosesc, pentru a-și menține frumusețea faciala și a îndepărta  îmbătrânirea. Acidul hialuronic este o componentă întâlnită în mod natural în organism. El are rolul de a menține articulațiile lubrifiate. Acidul hialuronic ajută la reținerea apei și asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină. Însă, odată cu scăderea nivelului de colagen propriu pielii, pe măsură ce trece timpul, se reduce și capacitatea acidului hialuronic  de a reține apa. Iar efectele sunt: pielea mai uscată, mai sensibilă și apariția ridurilor. De asemenea, acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor și la estomparea cicatricilor.

Acidul hialuronic- Tratamente și mod folosire

Există multe tratamente pe bază de acid hialuronic, partea mai puțin bună este că aceste tipuri de tratamente sunt foarte costisitoare. Că tot am vorbit de vedete, cel mai dese tratamente folosite de ele sunt cele injectabile, când cu ajutorul medicului estetician își injectează sub piele  acidul hialuronic. Dar această procedura mi se pare  neplăcută, dar și, foarte costisitoare. Așa că vreau să vă vorbesc despre cremele și cosmetice cu acid hialuronic, aplicate acasă, fără intervenția medicului estetician.

Acido Ialuronico,  cum se numește în limbă italiană, fabricat chiar în Lombardia, de către compania  “L’Erbolario”  din Lodi, este un produs recent apărut pe piață, după ce a fost testat și apreciat că fiind un produs de înaltă calitate, cu rezultate pozitive și  imediat vizibile. Rezultat pe care  l-am observat și eu după doar câteva zile de la folosire. .

În gamă lor de produse cu acid hialuronic se găsesc mai multe tipuri de creme sau loțiuni pentru față, dar și ulei  sau spumă pentru spălarea feței dimineața și seara.  Eu am primit cadou un set ce cuprindea uleiul și spuma, plus câteva mostre cu creme. Sticluța de ulei este foarte mică, 28 ml și se folosește în felul următor: se pun 2-3 picături în palmă, se masează puțin ainele, apoi se aplică pe față, masând cel mai mult pe zonele cu riduri, cicatrici, etc. Rezultatele încep să se vadă imediat, anumite riduri micuțe, micuțe mi-au dispărut doar după 10 minute de la aplicare, iar după o săptămână de când folosesc, dimineața și seara, acest produs am pielea hidratată mereu. Față de alte produse pe care le foloseam până acum,  acidul haloronic reține hidratarea, iar tenul îmi este de două ori mai luminos și mai curat. Țin sa specific că aceste produse sunt potrivite pentru orice tip de ten.

Beauty Liudmila

Mult răsfăț și sănătate vă doresc!

Comments

comments

Total
5
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*