Provocarea verii: Costumul de baie

Ești în căutarea unui costum de baie? Despre tendințele costumelor de baie din acest sezon am vorbit într-un post anterior (vezi aici), iar de această dată vreau să vă vorbesc despre ce am ales eu pentru vara aceasta.

Sincer, a fost o alegere grea…pentru ca anul acesta au apărut tot felul de costume drăguțe inspirate din anii 60-70, care pur și simplu te cuceresc foarte ușor. Multe culori, multe flori sau figuri geometrice, diferite croieli, anul acesta costumele de baie te întineresc. Se poartă costumele de baie cu un singur umăr, cele retro, cu volane, sport, cu sutien tip funda , cu franjuri și costumele de baie cu imprimeu tropical.

Ce costum de baie am ales?

Cum spuneam alegerea a fost grea, dar pană la urma mi-a plăcut costumul pe care îl vedeți în poze, un costum de baie înflorat, cumpărat de la Tezenis!  Cu albastru predominant, acest costum are un aer exotic, ce m-a cucerit imediat. După cum vedeți poate fi purtat și cu o pereche de pantaloni scurți sau o fustiță scurtă. Iar faptul ca este un costum de baie cu un singur umăr, transmite multă senzualitate și mult farmec.

 

Câteva reguli de care să ții cont când cauți un costum de baie?

 

Scoate în evidență formele corpului

Poate pare greu de crezut, dar dacă știi să îți scoți în evidență calitățile corpului tău și să pui în evidență acele părți cu care te mândrești mai mult. Așa vei reuși perfect să ascunzi defectele. Cum poți face aceasta? Alege costume de baie cu decorațiuni, costumele de baie înflorate. Fie ca alegi un costum întreg sau un costum în două piese, caută modele care au partea de jos de culoare închisă, iar pentru partea de sus, pe culori deschise, înflorate.

Fii îndrăzneață!

Până acum în fiecare an alegi costume de baie de culoare pe negru și mereu același model, fiind sigură că este unicul care te avantajează? Anul acesta putem găsi o mulțime de costume de baie negre, dar pe diferite modele, cu diferite decorațiuni pe alte culori. Nu trebuie decât să încerci! Îndrăznește să porți costumul cu un singur umăr! Este costumul perfect pentru orice silueta, punând în evidentă gâtul și umerii!

Alocă putin timp pentru alegerea costumului de baie înainte de a-ți face valiza pentru vacanța din luna august! Eu  sper că te-am inspirat puțin, iar tu vei face cea mai bună alegere pentru a avea confortul și a te simți extraordinar la plajă!

Comments

comments

Total
10
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*