Fantazii florale outfit! Cum să ai mereu flori cu tine

„Dragostea este o floare încantătoare, dar trebuie să ai  curajul să o culegi chiar și de pe marginea unei prăpastii infricosătoare.”, spune o frază de-a lui  Stendhal în On Love, 1822

Viața este o floare încântătoare, dar dacă ai curaj să te arunci în față, să dansezi fără să-ți fie frică sau fără rușine, și fără să îți pese de ce cred alții. Abia când prinzi curajul, viață ta se transformă în cel mai frumos câmp cu flori posibil. Și nu vei mai avea frică de nici o prăpastie, pentru că odată ajunsă la capăt vei fi amețită de fericire că ai parcurs tot acel câmp cu flori.

REVIEW: 32 de ținute purtate în 2017

În această postare, vreau să va prezint foarte repede o nouă ținută, în care port o rochița înflorată.Când am văzut prima data această rochița înflorată mi-a plăcut la nebunie, mai ales pentru imprimeul floral. Îmi plac foarte mult florie, iar o rochița de acest fel îmi lipsea. Pe lângă faptul că este înflorată, este o rochie lejera, comodă, și potrivită pentru a fi purtată atât ziua, cât și seară. Iată editorialul meu realizat la Zuccarello.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook