Crop TOP-UL și pantalonii cu talie înaltă

A trecut deja o săptămână de când a am spus stop mini-vacanțelor, să mai stăm și noi puțin pe acasă, să ne liniștim și să aruncăm o privire spre ce se mai întâmplă în lume.  Adevarul este că atunci când ești fericit, te simți bine, împlinit vrei să îmbrățișezi lumea, dar în mod real. De acea, o mică valiză și o călătorie chiar și de o zi într-un loc necunocut este foarte plăcută. Reușești să intri direct în contact cu  oamenii, cu locul. Reușești să cunoști și să te dedici, să experimentezi! Așa că luna august am intrat mai puțin pe internet, dar am fost mai mult afară, acolo unde este adevărata viață. E drept că am și rămas în urmă cu multe postări și tot am adunat altele noi, dar va fi interesant să revăd și în iarna trăit vara aceasta, atunci vom avem mai multă nevoie de soare și inspirație!

Ce trebuie să știi înainte de a-ți cumpără o pereche de pantaloni scurți…

Și cum spuneam, după o săptămână de când mă împart doar între serviciu și casă, încă îmi vine greu să mă desprind de amintirea zilelor de vacanță care le-am petrecut pe ici-colo, de fiecare data un alt loc necunoscut…și o aventură nouă de trăit. În ultima săptămână am avut alte 2 zile libere la muncă și le-am petrecut închisă în casă, dar nu vă pot spune ce disconfort fizic și mintal ai,  după ce te obișnuiești să fii mereu în mișcare. Prima zi m-am trezit cu dureri de cap și nu știam de ce să mă apuc, ce să fac! Simțeam nevoia iar să ma duc pe undeva. Am stat și m-am gândit la miile de lucruri pe care ar trebui să încep să le fac și la cele pe care ar trebui să le duc la bun sfârșit! A doua zi m-am mai luminat puțin și am început să selectez pozele din vacanță că să pregătesc postările pentru blog, în timp ce Jessica își termina ultimele pagini de teme la matematică.

Uneori aș vrea zile de 30 de ore că să pot să îmi duc mereu la bun sfârșit tot ce îmi pun în cap în fiecare dimineață! Știu că am nevoie de o bună organizare în perioadă următoare și sper să-mi revin repede din starea euforică în care mă aflu acum, prea multe evenimente noi și schimbări bruște cu serviciu, dar și pe plan personal.  Vreau să pot să mă dedic mai mult blogului!

Și voi? V-ați întors din vacanță? Cum vă simțit?

Mai jos aveți un nou editorial, cu un nou look  pe care eu l-am purtat mult vară aceasta!  Pantalonii cu talie înaltă, tricourile sau topurile,  fac parte din ținută mea casual preferată,  anul acesta!

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Total
2
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*