My make-up is COOL by Glossip Milano

Sunteți curioase ce mai e nou în materie de modă și frumusețe pe la Milano? A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit  despre trucuri de frumusețe și beauty. Vara aceasta, mai exact prin luna iulie, am primit un colet drăguț, în care am găsit o gentuță cu mai multe produse cosmetice. Am fost aleasă printre bloggerii care să testeze o nouă gamă de produse cosmetice lansată de Glossip Milano. Mi-a trebuit ceva timp că să scriu acest articol, deoarece, înainte de vorbi despre niște produse, consider că, trebuie într-adevăr testate, abia apoi să îmi exprimă opinia.

Glossip Milano Make-up este un brand italian prezent pe piață cosmeticilor deja de câteva decenii.  Glossip este atent la cele mai recente tendințe, extrem de captivante și seducătoare: colorate, explozive, cu mare energie, are un caracter bine definit care denotă stilul original și personalitățile care îl fac memorabil.

MAYBELLINE: Super Stay Matte Inn, rujurile rezistente pe întreaga zi

Glossip Make-up a fost conceput pentru cei care au o adevărată pasiune pentru trucuri, pentru cei care iubesc să experimenteze noi idei de frumusețe și să reinventeze fiecare zi cu un aspect diferit.  Toate produsele lor sunt sunt testate dermatologic și oftalmologic, sunt caracterizate printr-o bună selecție a materiilor prime și prin standarde ridicate de siguranță și puritate.

Mai pe scurt, produsele Glossip Milano în Italia sunt echivalente cu “luxul” oricărei femei. Și chiar sunt nebunia oricărei femei! Dacă întrebi o italiancă ce produse cosmetice folosește sau ce îți poate recomanda, îți va recomanda Glossip. Și pentru că, pe lângă calitatea lor, sunt și produse la preț accesibil oricărui buzunar.

Aceasta este doar o descriere generală a brandului, însă eu vreau să vorbesc despre noua colecție de produse ce a fost lansată vara aceasta sub denumirea #MyMakeupiscool!

Colecția My MAKE-UP IS COOL este dedicată în totalitate sezonului cald, fiind produse cu un efect fresh, realizate special pentru a da o senzație plăcută de prospețime și delicatețe tenului în zilele de caniculă.

 

My make up is cool- Glossip Milano: Să vedem despre ce este vorba!

COOL BB CREAM  BB

Cream in mousse effetto fresco (8 ml)

Am primit două creme fond de ten, una de culoare deschisă și altă puțin mai închisă. Ambele potrivite pentru mine. Eu am tenul deschis, însă vara după ce mă bronzez puțin am nevoie și de un fond de ten mai închis la culoare.
Aceste fonduri de ten tonifică fața, iar cu un strat de puțină culoare acoperă foarte ușor orice imperfecțiune. Ce m-a surprins la aceste fonduri de ten este faptul că sunt foarte cremose, se întind foarte ușor și parcă ți-ai pune pe față o a două piele foarte ușoară și moale. Plus au un miros foarte plăcut, parcă de înghețată cu ciocolată. Sincer, când mi-am aplicat prima data pe față unul din aceste fonduri de ten imediat m-am dus cu gândul la înghețată. Imaginați-vă o înghețată cu aromă de ciocolată, topită într-un pahar și că o aplicați pe față. Cam așa pot este Cool BB Cream de Glossip.

COOL BASE COAT Mascara

Rimel de culoare albă folosit ca bază  (8ml)

Cum nu sunt expertă în Make-up, nu știam că există un așa fel de rimel. Este un rimel de culoare albă, care se aplică la baza pentru rimelului normal, cu care suntem obișnuite. Acest rimel oferă mai multă volum genelor, tot odată întărește și protejează genele de rimelul pe care îl vom aplică deasupra. O altă caracteristică interesantă a acestui produs este faptul că ajută foarte mult la demachiere. Ca de exemplu, ați observat că de foarte multe ori că să ne demachiem de rimel este cel mai greu, pentru că se întinde peste tot și ne face să avem ochii de Panda, având la bază Cool Base Coot, rimelul se șterge foarte ușor, fără să consumi prea multe dischete demachiante.

COOL VOLUME MASCARA

Rimel cu efect fantastic de  voluminos  (8 ml)

Ce să mai zic, după Cool base coot, aplicăm Cool Volume și genele noastre vor fi perfect separate și definite de la rădăcină până în vârf, iar privirea va fi mai intensă.

COOL LIP GLOSS

Gloss pentru buze cu efect fresh  (6 ml)

Pentru buze delicate și proaspete Glossip Milano a pus la dispoziție patru culori. Sunt culorile mele preferate ce vara această mi-au făcut buzele să strălucească. Cred că le voi mai folosi o perioadă.

 

COOL SMOOTHIE LACQUER

Lac de unghii cu efect smoothie (5 ml)

Glossip Milano s-a gândit și la mâinile noastre, care trebuie să arate mereu impecabile, iar  vara 2017 a fost colorată cu tonalități pastelate. În rest, lăsăm liberă fantezia. Pentru că am primit cinci oje de diferite culori, eu vara această am avut unghiuțele colorate, fiecare în câte o nuanță.  Super COOL.

COOL FACE PRIMER

Fixativ pentru MACHIAJ   (30 ml)

Vară avem cea mai mare nevoie de un astfel de produs,  pentru a fixa și a menține mereu proaspăt make-up ul nostru. Dacă vrem să evităm ca machiajul nostru să se prelingă,  Cool face primer este soluția ideală, care ne împrospătează machiajul și îl ține rezistent chiar și atunci când decideți să mergeți machiate la plajă sau la piscină!

Cu această ocazie v-am  pregătit și un scurt filmuleț cu un machiaj simplu de vară, folosind produsele Glossip Milano. Dacă vă interesează prețurile și cum puteți cumpăra aceste produse, aveți aici site-ul lor.

Comments

comments

Total
9
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*