Rochie lungă înflorată: feminitate la superlativ

O rochie lungă înflorată- perfectă pentru zilele de vară și vacanță.

Indiferent de croială (tăieturi asimetrice ori drepte, scurte sau lungi) rochiile înflorate sunt un element esențial din garderoba unei femei. O rochie înflorată te va face să înflorești înzecit. Ea reprezintă feminitate, prospețime și vitalitate.

Nu are rost să vă repet că eu ador rochiile, de toate culorile și dimensiunile, precum ador romantismul, eleganța și senzualitatea. Uneori regret că nu m-am născut pe la mijlocul secolului trecut, pentru că o parte di mine acolo ar fi vrut sa fie. Dar lăsând gluma la o parte, consider că și în zilele, noi alegem ce vrem să fim și de noi depinde ce suntem după felul în care ne îmbrăcăm și ne comportăm în societate.

Rochia cu paiete. Da sau ba?

Rochia lungă înflorată: o idee simplă și confortabilă

Iată trei reguli de bază pentru a purta o rochie lungă cu ușurință în timpul zilei.

  1. Nu exagera cu accesoriile. Nu purta bijuterii prețioase, lanțuri și brățări ca și cum ar turna cu găleata. Păstrează un aspect simplu și nu încărcat.
  2. Nu purta tocuri cu vârf. Încălțămintea pe tocuri înalte sunt cel mai potrivite pentru o rochie scurtă, când vorbim de o rochie lungă ar fi de preferat încălțămintea puțin mai joasă. Mai ales pe timpul zilei, vara!
  3. Fie ca lași părul desprins să-ți cadă în mod natural pe spate sau fie că decizi să îl aduni într-o coadă sau coc, pentru o rochie lungă vaporoasă de vară, naturalețea este cheia succesului.

Iar acum haideți să vedeți look-ul meu: O locație pe măsură, o rochie lungă înflorată și miros de câmpii Piemontese.

Rochie: GATE21

Locație: Casina Manu