O rochie scurtă și un apus de soare de poveste

Când timpul ne copleșește, uneori, avem nevoie doar de o secundă pentrua ne salva. Este miracolul momentului: a fi, a vedea sau a face o fotografie. Fotografia este acolo, este colectată precum pietricelele pe plajă …Fotografia este un secret care vorbește despre un secret. Cu cât crezi că îți spune mai mult, cu atât știi mai puțin.

În spatele unei fotografii există o poveste mult mai profundă decât ne putem imagina în fața unui zâmbet sau a unei priviri. Nu îți dai seama imediat, dar abia după ce trece ceva timp și revezi anumite fotografii si te fac sa retrăiești aceleași emoții din momentul în care au fost făcute, abia atunci îți dai seama. Și speri să transmiți aceste emoții și dincolo de ecrane,  să dăruiești și altora o clipă dintr-un moment magic ce ți-a fost dat ție să-l trăiești. Mi se întâmplă des acest lucru.

Un amalgam de emoții m-au copleșit la vederea acestor fotografii, chiar dacă au trecut deja câteva săptămâni de la realizarea lor.  M-au făcut să retrăiesc cu toți porii cea mai mica și profundă emoție din momentul în care au fost realizate. Liniște, libertate, seninătate, împlinire sunt doar câteva din stările sufletești ce îmi inundau sufletul în acel moment. Și toate contemplate cu un superb apus de soare!

În aceste fotografii am un look destul de simplu, practic nici nu eram pregătită să fac poze pentru OUTFIT. Dar pentru că tot le-am făcut, va pot spune că port o rochița scurtă din dantelă și perle. Sandale cu toc foarte joase. Nici un accesoriu în plus. Lumina Apusului de soare este accesoriul cel mai frumos!

Lifestyle MY OUTFIT  O rochie scurtă și un apus de soare de poveste

Lifestyle MY OUTFIT  O rochie scurtă și un apus de soare de povesteLifestyle MY OUTFIT  O rochie scurtă și un apus de soare de povesteLifestyle MY OUTFIT  O rochie scurtă și un apus de soare de povesteLifestyle MY OUTFIT  O rochie scurtă și un apus de soare de povesteLifestyle MY OUTFIT  O rochie scurtă și un apus de soare de povesteLifestyle MY OUTFIT  O rochie scurtă și un apus de soare de poveste

Lifestyle MY OUTFIT  O rochie scurtă și un apus de soare de povesteLifestyle MY OUTFIT  O rochie scurtă și un apus de soare de poveste

Hits: 40

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*