logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Rochie bordeaux

Millavintage  MY OUTFIT   Rochie bordeaux

Rochie bordeaux

 Bordeaux este cu siguranță culoarea ideală și în tonalitate cu toamna, fie că o folosim pentru rujul de buze, farduri sau haine.

În acest articol v-am pregătit un look în totalitate bordeaux. Haideți să vedeți ce a ieșit!

Se întâmplă uneori să vreau să mă tund scurt, un bob cam în stilul în care vedeți în imagini. Pentru acest editorial am reușit eu să îmi camuflez părul pentru a părea scurt, dar nu pentru prea mult timp, căci imediat părul meu își cere drepturile de libertate în bătaia vântului.

Țin să subliniez că în acest editorial port o rochița bordeaux de  la Terranova, iar locația este un mic sătuc lombard de lângă Montevecchia!

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Rochie bordeauxMY OUTFIT Uncategorized @ro  Rochie bordeauxMY OUTFIT Uncategorized @ro  Rochie bordeauxMY OUTFIT Uncategorized @ro  Rochie bordeauxMY OUTFIT Uncategorized @ro  Rochie bordeauxMY OUTFIT Uncategorized @ro  Rochie bordeauxMY OUTFIT Uncategorized @ro  Rochie bordeauxMY OUTFIT Uncategorized @ro  Rochie bordeauxMY OUTFIT Uncategorized @ro  Rochie bordeaux

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: