Nu există fericire, dar să căutăm fericirea este important

Sunt lucruri pe care nu le învățam la școală, nu le vom găsi în nici o carte. Sunt lucruri care sunt doar trăite, simțite de fiecare din noi în mii de moduri diferite. Sunt momente pecetluite în inima fiecăreia dintre noi,  sunt momente frumoase cu intensități puternice și momente de cumpănă pe care le-am depășit sau le vom depăși…fiecare în modul nostru…dar le vom depăși….

Cred că fiecare din noi avem dreptul la fericire, să ne simțim bine, să fim orgolioase de noi înșine și să continuăm să dăm ce este mai bun din noi pe tot parcursul vieții…

Eu mi-am dedicat ultimii ani, în exclusivitate, mie.

Acea perioadă din viață în care e un lux cum trăiesc

Am căutat și voi continua să caut bunăstarea,  acea parte de autocunoaștere si  comfort cu mine însămi.
Că să te simți bine ai nevoie de ideii foarte clare, să știi ce vrei de la tine însăți dar și de la cei din jur, unde vrei să ajungi în drumul tău, cum să transformi calitățile tale negative și cum să te adaptezi pozitiv la modul de viață al altora. Și trebuie să înveți să faci toate acestea cu zâmbetul pe buze, chiar și atunci când nu prea ai motive să zâmbești.

Nu este ușor…dar toate aceste lucruri fac parte din viață noastră, care trebuie să fie o creștere continuă în fiecare zi.

Eu cred că viață trebuie trăită din plin și niciodată să nu încetăm să învățam, să evoluăm….Nu există: eu știu tot! Fiecare zi trebuie să fie o nouă lecție și o nouă descoperire. Cred că viața pe care o iubim atât de mult, trebuie savurată  precum un vin  de calitate, cred că trebuie să ne dăm mereu noi posibilități, câștigând sau pierzând bătălii, plângând și râzând împreună cu cei pe care îi iubim.

Nu există fericirea absolută, dar cred în faptul că este absolut important să continuăm în fiecare zi să căutăm această fericire eternă.

Uneori când arunc o privire în trecutul meu, cu un suspin nostalgic, îi mulțumesc vieții pentru tot ce mi-a dat, pentru tot ce mi-a luat, că să îmi dea înzecit. Am fost foarte norocoasă să cunosc oameni extraordinari, să am prieteni adevărați, iubiri destule încât să înțeleg ce mi se potrivește și ce nu pot să mai accept în viața mea.

Desigur, viața nu ne lipsește de suferințe, dar fiecare durere și deludere, este un motiv în plus pentru a merge mai departe.

Când caut în imaginația mea momentele de fericire, nu mai privesc în trecut, pentru că sunt sigură că dacă vreau să fiu fericită, pot fi fericită azi sau mâine.

Și tot așa…ziua de mâine devine azi. Dacă nu este azi, atunci sunt sigură că va fi mâine. Sunt sigură că undeva acolo într-o clipă de ceva neștiut se ascunde fericirea mea.  Și a voastră! 

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*