logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnă

Millavintage  MY OUTFIT   Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnă

Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnă

 

Când toamnă încă ne mai permitem să ne îmbrăcăm ca vara, de ce nu? O rochie bordeaux și sandale pe toc, nu este chiar potrivit pentru mijlocul lui octombrie, dar în septembrie sunt zile care ne permit o astfel de ținută!

Pozele acestea au fost făcut la ceva timp în urmă, abia acum mi-am amintit de ele și mi-am zis, totuși, să le public!

Amintirile de vară sunt întotdeauna cele mai vii, cele care după o lungă perioadă de timp, când se uită la tine, deschid o gaură de nostalgie sau te umple de dulceață … nu doar pentru locuri și oameni, ci pentru ceea ce ești.

Pentru mine unele locuri îmi rămân atât de bine tipărite în amintire, că chiar și după mult timp pot simți senzația aceea de bine și de plăcut care mi-o creease.

Locație: Montevecchia!

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnă

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnăMY OUTFIT Uncategorized @ro  Bordeaux: Outfit de vară în plină toamnă

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: