Ținută de toamnă: Rochie lungă neagră

După cum știm, moda evoluează în mod constant, astfel încât poate fi dificil să ținem mereu pasul cu ea.

În ultimii ani, cei mai mulți designeri de modă și-au îndreptat ideile pe fuste scurte, in prezent tendința sa schimbat,  are loc o întoarcere la rochii lungi.

Multe dintre femeile, totuși, nu prea poarta rochiile lungi, mai ales in timpul zilei, considerându-le prea exigente. Astfel, rochiile lungi ajung sa fie purtate doar pentru ocazii speciale ca o nunta, botez. Dar ar trebui sa știți ca dacă alegeți accesoriile potrivite puteți purta rochia lunga atât ziua,in activitățile zi de zi,  cat si seara, la evenimente mai speciale!

Rochiile lungi purtate cu bocanci sunt trendul acestui an, dar si colanții colorati sau ceva mai neobișnuit pot fi un accesoriu ce să scoată in evidenta outfit ul tău si sa îi de-a o tonalitate mai specială!

MY OUTFIT  Ținută de toamnă: Rochie lungă neagrăMY OUTFIT  Ținută de toamnă: Rochie lungă neagrăMY OUTFIT  Ținută de toamnă: Rochie lungă neagrăMY OUTFIT  Ținută de toamnă: Rochie lungă neagrăMY OUTFIT  Ținută de toamnă: Rochie lungă neagrăMY OUTFIT  Ținută de toamnă: Rochie lungă neagrăMY OUTFIT  Ținută de toamnă: Rochie lungă neagrăMY OUTFIT  Ținută de toamnă: Rochie lungă neagră

Hits: 0

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*