Toamna și confortul…

Toamna. Doruri nebune! Mirosuri persistente. Dorințe și vise. Un șimineu aprins, o sticlă cu vin și multe amintiri…

Toamna este anotimpul care schimbă gustul lucrurilor: Simțim nevoia nebună de a ne dedica liniștii sufletești, de a ptrece mai mult timp în casă alături de cei dragi, de a ne implica în  activități creative împreună cu copii nostri.

Toamna ne apropie și ne învelește cu frunze, cu miros de vin proaspăt, cu miros de ploi, cu miros de  prajitură făcută în casă. Toamna avem nevoia aia nebună să ne simțim și mai mult iubiți, să fim protejați de frig de ploi, de ceața. Toamna ne trezim romantici și parcă mai visători și ne punem în așteptatea primăverii….

Toamna, când hainele devin tot mai grele, căutăm confortul….un ceai cald, cu biscuiții preferați, persoana iubită și un film romantic.

Lifestyle MY OUTFIT  Toamna și confortul...Lifestyle MY OUTFIT  Toamna și confortul...Lifestyle MY OUTFIT  Toamna și confortul...Lifestyle MY OUTFIT  Toamna și confortul...Lifestyle MY OUTFIT  Toamna și confortul...Lifestyle MY OUTFIT  Toamna și confortul...Lifestyle MY OUTFIT  Toamna și confortul...Lifestyle MY OUTFIT  Toamna și confortul...

Hits: 10

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*
*