logo
Millavintage apare din dorința de a împărtăși cu voi gândurile și pasiunile legate de fotografie, călătorie, modă, trenduri, mâncare, sănatate și copii. Ca să ma cunoșteți mai bine vă invit să mă urmăriți aici. Bine ați venit în lumea mea!
Liudmila Carta
Portofoliu    Despre mine

Fashion, Lifestyle & Travel Milan – Italy

Goodbey October- HELLO NOVEMBER

Millavintage  MY OUTFIT   Goodbey October- HELLO NOVEMBER

Goodbey October- HELLO NOVEMBER

 

Pe întreg parcursul anului, nu există zile delicioase cum sunt cele de la sfârșitul lunii octombrie, când copacii devin tot mai goi, iar cerul tot mai limpede, frunzele roșii umplu străzile, iar aerul rece de iarnă începe să se simtă atât dimineață, cât și seară.  Nici o altă perioadă nu este atât de calmă, atât de delicată, solemnă și cu o dispoziție atât de regretabilă în aer.

Nici nu mi’am dat seamă când a trecut și luna octombrie, s’au scurs zilele cu soare, sau scurs și acele zile cu ploi. De acum suntem mai conștienți de ce ne așteaptă. Frigul se lasă mai greoi! Și da vine mândră iarnă!

Nici nu îmi dau seamă de când iubesc așa mult octombrie! Dar de vreo 7 ani încoace, pentru mine octombrie e sărbătoare! De șapte ani încoace consider că m’am născut în octombrie, în octombrie când s’a născut, Jessica!

N-am fost niciodată atât de conștientă de schimbări, nu am fost niciodată atât de cosntienta de a începe un nou ciclu că în seară acea de sfârșit de octombrie, când s-a născut ea. Atunci am lăsat în urmă un trecut, am lăsat în urmă multe capricii și am decis să devin mai responsabilă!

Atunci a murit “fată” din mine și s-a născut FEMEIA, MAMA!

Și nici nu mi-am dat seamă cât de brusc s-au întâmplat toate acestea! Abia în timp aveam să număr bucuriile, dar și responsabilitățile. Abia în timp aveam să uit mai repede tristețe și să le înlocuiesc cu bucuriile! Abia în timp aveam să înțeleg sensul vieții mele! Așa s-au scurs șapte ani. Pe fata mea, din când în când, descopăr câte un nou rid, dar în ochii mei descopăr doar mândrie și bucurie!

Ziua de naștere i-am sărbătorit-o împreună cu colegi de clasă. A fost mare distracție și veselie!

Cam acestea au fost emoțiile sfârșitului de octombrie, în timp ce noiembrie l-am întâmpinat cu Halloween și ulterior cu o zdravănă răceală! Dar totuși, important este că ma aflu într-o stare de spirit foarte bună! Ceea ce va doresc și vouă!

Un noiembrie cu multă căldură sufletească, chiar dacă afară va fi tot mai frig!

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Goodbey October- HELLO NOVEMBER

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Goodbey October- HELLO NOVEMBER

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Goodbey October- HELLO NOVEMBER

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Goodbey October- HELLO NOVEMBERMY OUTFIT Uncategorized @ro  Goodbey October- HELLO NOVEMBER

MY OUTFIT Uncategorized @ro  Goodbey October- HELLO NOVEMBERMY OUTFIT Uncategorized @ro  Goodbey October- HELLO NOVEMBERMY OUTFIT Uncategorized @ro  Goodbey October- HELLO NOVEMBER

 

Comments

comments

No Comments
Leave a Comment: