BLACK MASK/Masca neagră: Ce reprezinta si cum o folositi?

BLACK MASK/Masca neagră. Ați auzit deja, probabil, de celebra maca anti-puncte negre? În ultima perioadă internetul a înnebunit la greu făcând publicitate acestei măști negre care elimina  punctele negre. Practic această masca a devenit o  tendință larg răspândita în lumea frumuseții. Dar ajută ea cu adevărat? Este chiar că în reclamele publicitare de pe Facebook, Instagram? Sunt întrebări care ni le punem cu toții când vedem acele reclame! Aceste întrebări mi le-am pus și eu, iar pentru că curiozitatea era atât de mare am vrut să o încerc și eu pe pielea mea că mai apoi să va povestesc și vouă!

Există mai  multe versiuni de măști negre! Există mai multe companii de cosmetice care s-au grăbit să producă această masca și să o pună pe piață. Nu aș putea să zic care este mai bună și care mai puțin bună, deorece mi-ar trebui mai mult timp și să testez puțin din fiecare, însă vreau să va vorbesc în general despre această masca neagră și să va prezint ce am folosit eu.

Răsfăț de lux pentru ten. Estée Lauder: Nutritious Micro-Algae

Ideea din spatele acestui produs este aceea a unei măști negre, care probabil conține un ingredient “miraculos” de culoare neagră. Ce ar putea creea această culoare “magică” și intrigantă? Ar putea fi carbonul? De exemplu carbonul din plante este recunoscut că având   proprietăți benefice pielii, precum  absorbția de sebum și purificarea pielii. Sau săpunul de Aleppo, bazat pe măsline negre, cunoscut pentru purificarea și contrastul coșurilor și proprietăților acnee.

Pe scurt,  există mai multe ingrediente  de culoare neagră, toate capabile să purifice pielea în mod natural și eficient. Însă de celel mai multe ori se întâmplă că în loc de aceste elemente naturală, să se gasesca la bază acestor măști o bună doză de colorant negru. Iar noi consumatorii să fim doar mințiți.

Dintre cele pe care eu le-am încercat, masca ELFINA  conține de fapt cărbune vegetal, dezvăluind, de fapt, o mască purificatoare care elimină celulele moarte și lasă pielea mai fină. Dar elimină, într-adevăr, pete negre așa cum arată în reclamele online?

Cremă hidratantă cu retinol. Iată ce am încercat eu recent…

M-am lăsat și eu sedusă de trendul măști negre, așa că mi-am cumpărat una că să încerc să văd efectul pe pielea mea. Caracteristicile acestei măști, afară de faptul că elimină punctele negre, mai sunt că elimină părul fin de pe frunte, nas, bărbie și obraji. Și că să va răspund la întrebare, masca neagră curată, cu adevărat, suprafața pielii. Elimină impuritățile și îți lasă tenul foarte curăț. Dar sincer, eu acest efect l-am obținut și folosind alte produse, poate ceva mai simplu de folosit, decât o masca de acest fel cu care se pierde foarte mult timp. Plus nu este indicat să o folosim foarte des, deci o data la două săptămâni e ok, dar nu mai des. Iar efectul acestei măști, că orice alt produs beauty nu e unul îndelungat. În două zile magia dispare și vei fi în căutare de ceva nou că să îți curați fără.

Cum se aplică Masca Neagră?

Mai întâi se spăla față, apoi cu un prosop cald masați față timp de 4-5 minute pentru a deschide toți porii. Apoi se aplică o cantitate de soluție. Nu prea mult să fie prea gros, dar nici prea subțire, altfel va greu la desprindere. Este important să evitați contactul cu ochii, buzele și sprâncenele . Se așteaptă circa 15-20 de minute să se usuce. Apoi masca se scoate începând de jos în sus, adică desprindeți de la bărbie și încet vă îndreptați spre frunte. După ce ați eliminat suprafața măștii, clătiți fața cu apă călduță și aplicați o cremă.

Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*