Cremă hidratantă cu retinol. Iată ce am încercat eu recent…

Un ritual de care nu mă pot lipsi este să mă duc la somn fără să îmi pun o cremă pe față.

Nu îmi mai amintesc când am început prima data să folosesc cremele de față si tot felul de produse beauty. Cred că undeva prin adolescentă, aveam vreo 12-13 ani când începusem să mă folosesc pe ascuns cu produsele mamei. Apoi îmi amintesc că am primit cadou prima mea cremă de față. Ah, ce fericită eram. Era o cremă de la Nivea și venea din Italia. Îmi plăcea la nebunie efectul ei. O mai văd și acum pe rafturile magazinelor Beauty, dar din pacate nu se mai potrivește cu pielea și vârstă mea. Treptat am încercat tot felul de produse, dar  mereu unele îmi rămân la suflet și nu mă pot trăi fără ele!

Din totdeauna mi-a plăcut să folosesc și să experimentez tot felul de produse. Și nu oricare. Îmi plac la nebunie produsele cât mai naturale.  Chiar dacă sunt mai scumpe, prefer să plătesc mai mult, dar să știu că într-adevăr se merită.

Încă puțin și mă apropii de 30 de ani și chiar dacă din unele puncte de vedere nu așa recunoaște această vârstă, din alte aspecte încep să îmi creez anumite probleme, să iau în serios această nouă etapă din viață.

Chiar dacă spiritual simt că aș fi rămas pe la 20-22 de ani, în timp ce pielea obține tot mai multe încrețituri. Mai ales cele ami evidente sunt pe față. Pe lângă semne de expresivitate,  încep să apăra și ridurile.

                                                                      Luvenesco Brand 

 

Așadar, ce faci când te apropii de 30 de ani și descoperii riduri pe față?

În primul rând, trebuie să ne acceptăm vârsta și sa ne luăm în serios statutul. Dar dacă știm că există soluții care să ne ajute să încetinim efectele anti-îmbătrânire. De ce să nu le folosim?

De curând, eu am descoperit o nouă cremă pentru față, iar efectele sunt incredibile! Eu rezultatele le-am văzut imediat după o zi, adică două aplicări: una dimineață și una seară!

MAYBELLINE: Super Stay Matte Inn, rujurile rezistente pe întreaga

Cremă hidratantă marca Luvenesco. Este o cremă potrivită pentru bărbați cât și femeii, cu proprietăți puternice anti-oxidante pentru a întări și crește elasticitatea pielii.

Această cremă este realizată pe bază de Retinol. Retinolul este un derivat al vitaminei A și este considerat cel mai puternic ingredient antianginos, deoarece ajută retexturarea pielii, reduce ridurile, depigmentează petele si stimulează producția de colagen.

Pe lângă retinol exista  o combinație puternică de  vitamină E, B5, ulei de Jojoba și Unt de Shea.

Comparând cu alte creme, Crema Hidratantă Luvenesco intră foarte repede în piele. Practic imediat după aplicare se simte față uscată și în același timp hidratată, pilea mult mai fină și netedă.

Cum deja știți, că v-am vorbit și într-un articol anterior, umiditatea pilei este secretul unui ten tânăr. Cu cât hidratarea pielii este mai profundă, cu atât pielea va fi mai elastică și astfel se va evita îmbătrânirea. Așa că este foarte important ce creme folosim. Această cremă are o hidratare profundă ce durează până la 12 ore. Așa că este foarte potrivită să fie folosită ziua și noaptea.

Este o cremă fabricată în Marea Britanie, pe care eu am cumpărat-o la un preț foarte bun de pe Amazon. (Vezi AICI)

Mi-a plăcut căci întrunea toate caracteristicele pe care le căutăm, după ce citisem mai multe recenzii despre creme ce s-ar potrivi tenului meu. Și am zis hai să încerc! Și pentru că mi-a plăcut și sunt mulțumită de efect vi recomand cu drag și vouă această cremă hidratantă.

Comments

comments

Total
4
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*