O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintage

Știți că albastru este una din culorile mele preferate? Imediat când am văzut această rochița mi s-a pus la suflet. Este o rochița în stilul pe care îl ador foarte mult  și cred că se potrivește oricărei femei prin simplitate, eleganță și feminitate.

Rochița- HERE

MY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintageMY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintageMY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintageMY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintageMY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintageMY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintageMY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintageMY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintageMY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintageMY OUTFIT  O noua tinuta: Rochie albastră in stil vintage

Noiembrie în mii de culori! La Milano abia de două zile temperaturile au scăzut, iar frigul nu ne mai lasă să facem chiar ce vrem noi! Era prea frumos să putem încă îmbrăca rochițe de bumbac și să umblăm cu picioarele goale pe afară!

Acum îmi rămâne doar să mă uit la pozele din acele zile frumoase de toamnă, în timp ce beau un ceai și îmi suflu nașul într-un șervețel.

Da, temperaturile s-au schimbat brusc și din această cauza am cam răcit la fel de brusc! Știți momentul acela când te culci sănătoasă și te trezești că te doare tot: gâtul, capul, mânele, picioarele. Și nu mai știi  dacă există cu adevărat ceva în corpul tău ce ar putea să nu te doară!

Eleganță vintage în alb și negru

Aceste poze au fost realizate acum o săptămână. Am avut un început de noiembrie călduros, încât nu este de mirare că încă umblăm cu picioarele goale, asa dar, acum vreau să vă prezint o nouă rochița din colecția mea. O rochița în stil vintage cu o culoare vibrantă precum este albastru.

Știți că albastru este una din culorile mele preferate? Imediat când am văzut această rochița mi s-a pus la suflet. Este o rochița în stilul pe care îl ador foarte mult  și cred că se potrivește oricărei femei prin simplitate, eleganță și feminitate.

Pentru că e toamna eu am ales a o port cu o cămașa albă, dar poate fi purtată și în sezonul estiv.

Materialul este bumbac, foarte moale și ușor de purtat, un pic mai pretențioasă la felul în care o porți să nu se șifoneze. După cum vedeți, chiar dacă eu o călcasem inițial, până am ajuns să fac și câteva poze, nici nu mai zici că e călcată. Oricum pentru mine asta are mai puțină importantă!

Cum să porți rochițele în acest sezon?

Ciorapii lungi, trei sferturi sau cei pană la gleznă sunt un accesoriu inedit în acest sezon, și nu ar trebui să va lipsească. Fie că alegeți să-i purtați cu cizme sau cu pantofi, vor creea un look particolar.

Sper că v-au plăcut pozele și vă pregătesc cu mare drag altele!

 

Hits: 43

Comments

comments

Total
4
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*