Sfaturi: Cum te îmbraci de Crăciun în 2017

Teai gândit cum te îmbraci de Crăciun anul acesta? Au mai rămas doar câteva zile până la marea sărbătoare, deci ar trebui să te grăbești și să iei o decizie. Iată câteva sfaturi  pentru a alege un outfit potrivit cu tema Crăciunului.

Crăciun 2017: Cum te îmbraci

Cum să te îmbraci de Crăciun? Au mai rămas doar câteva zile până la marea sărbătoare și doar nu vrei să te prindă invitații nepregătită, deci hai să vedem ce ai putea să alegi din garderoba ta sau de prin magazine și cum să creezi un look pentru Crăciun. Simplu și de ultimul moment. În acest articol vin cu câteva sfaturi despre cum să vă îmbrăcăți pentru cina de Crăciun sau la prânz, fie că sărbătoriți acasă, în restaurant, cu rudele sau cu  prietenii și colegii.


Look de Crăciun 2017: Sfaturi

Să începem cu elementele de bază și anume: care sunt cele mai importante aspecte pentru găsir

ea îmbrăcămintei de Crăciun? Ca în fiecare an cu ocazia Crăciunului, nu trebuie să vă lipsească din ținuta voastră culoarea roșie, puțin auriu și câteva briliante sau pietre pe ici-colo. Dacă țineți minte aceste îndrumări simple totul va părea mai ușor și mai distractiv.

Cum te îmbraci de Crăciun in 2017

Crăciun este sărbătoarea tuturor creștinilor, iar felul în care ești îmbrăcat contează mai puțin, însă dacă ții să fii totuși îmbrăcat bine în ziua de Crăciun ai o mulțime de opțiuni și ținute din care să alegi, totul depinde de stilul tău și contextul în care vrei să te prezinți.  Există persoane care chiar și pentru o cină într-un mediu familial, de Crăciun au obiceiul să se îmbrace foarte elegant, la fel cum sunt și acele persoane pentru care ținuta casual este preferată chiar și în ziua Crăciunului. Așadar, nu putem vorbi, în acest contex, de niște regului, ci doar de câteva sfaturi.

Fusta din tul

Vrei să fii gata și să arăți minunat fără prea multe bătăi de cap? Ai nevoie  doar  de o fustă din tul pe care poți să o asortezi cu o pereche de colanți și un plover de lână. Alege colanți cât mai particolari. Dacă fusta este simplă, adică fără imprimeuri sau multi-colori, poți alege colanți colorați,  sclipitori sau chiar cu impimeuri dedicate Crăciunului. Însă dacă fusta e foarte ochioasă, atunci e cel mai bine să alegi colanții simpli, pe o singură culoare. În ce privește fusta din tul, nu este foarte greu să o găsești în magazine, pentru  că este o piesă vestimentară foarte expusă în acest an, fiind recomandată de majoritatea stiliștilor în colecțiile lor Toamnă-Iarnă 2017. Un sfat important pe care țin să vi-l dau este: alegeți fusta de dimensiune midi și optați pentru culoarea negu, pentru că o puteți foarte ușor potrivi cu alte culori ale Crăciunului. Cu această fustă puteți purta un plover de lână de culoare auriu sau argentiu. În timp ce în picioare poți purta o pereche de pantofi eleganți, sau chiar și bocanci sau adiddași.

Fuste din tul la un bun preț puteți gasi AICI sau AICI

Pulovere sau rochii cu imprimeuri de Crăciun

Că să intri cel mai bine în atmosfera de Crăciun, alege direct o ținută la temă. Dacă preferi să te simți liberă și comod, alege  un pulover cu imprimeuri de Crăciun pe care să îl porți cu o pereche de leggings sau pantaloni skinny. În acest caz poți renunța la tocurile cui și  poți alege să te încalți cu o pereche de cizme. O altă versiune de Crăciun sunt și rochiile cu imprimeu de sărbătoare. Pentru că acestea sunt deja destul de ochioase, alege să porți colanți simpli și încălță-te fie în pantofi, fie într- o pereche de cizme.

Ținuta de culoare roșie la Crăciun

Ținuta de culoare roșie este un must-have al Crăciunului. Este o culoare care nu va ieși niciodată din modă, iar de Crăciun este o tradiție respectată de foarte mulți.

Dacă vă întrebați ce model să alegeți pentru acest Crăciun, vă sugez să alegeți o rochie de mantie roșie cu mâneci lungi sau trei sferturi, poate cu detalii de dantelă sau pentru un model mai ușor de patinator cu fust. Din nou, cel mai bine lungimea rochiei să o alegeți până sub genunchi. În ce privește țesătura te poți orienta pe dantelă, așa cum am menționat deja, sau chiar pe catifea, care este foarte trendy în această iarnă. Dacă petreceți o parte din Crăciunul  în aer liber, puteți opta și pentru o rochie din lână. Indiferent de rochia roșie pe care alegeți să o porți la Crăciun, nu uita  să tai puțin din roșul,  cu accesorii negre, verde sau arginti.

Mai multe rochii superbe de culoare roșie puteți găsi pe acest SITE.

Comments

comments

Total
1
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*