Cadouri de Crăciun 2017: Câteva idei de pe Amazon

Gata cu alergatul la cumpărături și prin magazine! În acest an cadourile de Crăciun le-am făcut relaxată în pat în unul din cele mai mari magazine virtuale: Amazon.

Viața se simplifa din ce în ce mai mult datorită tehnologhiei și a telefoanelor performante, a tuturor aplicațiilor care au apărut și mai ales a magazinelor online. Potrivit mai multor cercetări și statistici, magazinele online încep să fidelizeze tot mai mulți cumpărători. Anul acesta în Italia mai mult de o treime din cadouri sunt cumpărate online. Deci, tot mai mulți italienii preferă să facă cumpărături în timp ce stau confortabil acasă, evitând stresul și anxietatea din timpul shoopingului tradițional. Unele date vorbesc despre faptul că un italian din 3  preferă shoopingul online, în timp ce alte statistici menționează că ar fi vorba de 1 italian din 2. Cu toate acestea, se pare că 70%  din cumpărături sunt efectuate de la calculatoar, iar restul de 30% se datorează smartphone-urilor și tabletelor.

Unde poți cumpără un cadou de Crăciun în mediul online?

Cele mai multe cumpărături online în 2017 au fost făcute pe gigantescul Amazon. Comod, ușor de utilizat și de găsit ceea ce îți dorești și la ce preț îți dorești,  plus expedierea este foarte rapidă. Mai ales dacă ai opțiunea Prime, produsul poate ajunge chiar într-o singură zi.  Super, nu? Seara să comanzi și a două zi dimineață să ai curierul la ușă.

CADOURILE DE CRĂCIUN: CUM SĂ FACI CUMPĂRĂTURI INTELIGENT

Avantajul de a face cumpărăturile pe Amazon!

Avantajele sunt destul de evidente: selecția, prețurile convenabile și expedițiile rapide, dar totuși hai să le vedem pe rând:

  1. Selecția: Pe Amazon alegerea cadourilor este nesfarsită, iar  prin navigarea puteți face orice idee să vină la dumneavoastră. Chiar și cei mai indeciși vor găsi ceea ce au nevoie sau cadoul potrivit: de la blugi la pulovere de la sandale până la ultimul model de Kindle și tot felul de  cadouri personalizate, pe Amazon, doar cu un singur click, totul este posibil.
  2. Prețuri: De la un buget minim la un buget maxim, de la cadoul care să fie doar o mică  atenți, până la caduri de lux în valoare de mii de euro și tot ce poate niciodată nu te-ai gânti că poți cumpăra vreodată. Pe Amazon este o gamă infinită de produse, dar mai ales puteți găsi produse și reduceri speciale, care merită de profitat.
  3. Expedieri rapide: Viteză este puterea Amazonului. Deci, gata cu panica și stresul înainte de sărbători, puteți cumpără cadourile chiar și cu o zi înainte de Crăciun, iar Amazon poate fi Moș Crăciunul care le va aduce la ușă datorită serviciului Amazon Prime, cu livrare în termen de o zi.  Pentru cei care nu știu, opțiunea prime costă 20 euro pe an și se poate activă AICI!

Alte  avantaje ar fi: ofertele de  previzualizare,  conținuturile originale Amazon și seriile TV, filme online, etc.

Millavintage a facut o selectie speciala de cadouri de Crăciun ce le puteti găsi pe Amazon. Cu un singur CLICK pe imagine puteți intra pe Amazon unde veți vedea detaliile despre produs și puteți achiziționa produsul.

Cadouri de Crăciun pe Amazon- pentru EA

 

Dacă doriți ceva din categoria BEAUTY, iată cam ce oferte speciale puteți găși pe Amazon. Majoritatea produselor avănd opțiunea Prime, pot ajunge la destinație doar într-o zi! 

 

 

Nu știi ce cadou să faci pentru o prietenă, amică, verisoară sau iubită. Pe Amazon poți gasi foarte multe bijuterii delicate. Argint și aur la prețuri extraordinare. Merită să arunci o privire. Click pe Imagine!

 

Seturi Beauty pentru  îngrijirea corpului 

Cadouri de Crăciun pe Amazon – pentru El

Cadourile pentru bărbați sunt cele mai dificile de ales, mai ales cănd nu cunoastem persoana foarte bine, nu știi ce gusturi are și ce își poate dori. E dificiș uneori și din cauza că barbați sunt putin mai rezervați și cam tot timpul nu își doresc nimic. Și totuși ce cadou ai putea să faci unui bărbat de Crăciun?

Cadouri personalizate de Crăciun

Ceas de mână! Pe Amazon găsiți o listă infinită de ceasuri de mână atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Dacă știți că îi plac ceasurile și bijuteriile, atunci aici e locul pentru a găsi cadoul ideal, Mai ales că sunt multe ceasuri sau bijuterii personalizate. Click pe imagine.

Beauty pentru bărbați  

Genți pentru bărbați. Dacă bărbatul căruia doriți să ii faceți un cadou este o persoana care lucrează la birou, este afacerist sau student, o genată ar fi o idee perfectă pentru un cadou. O geantă pentru compute sau tabletă, sau o gentă pentru documente și cărți. Aici de unde alege un un singur click pe imagine.

 

Cadouri de Crăciun pe Amazon-pentru copii

Cărți

PAPUCEI DE CASĂ Pelush

JUCĂRII. Mii de jucării, in fucție de vărstă, de sex și de dorințe. Făcând click pe imagine puteți găsi orice! 

Total
1
Shares