Sfaturi: Cum te îmbraci de Revelion

Cum să te îmbraci de Revelion în acest an? Ce să alegi că să fii în pas cu ultimele tendințe? Iată câteva sfaturi care vă pot fi de ajutor. Fie că intenționați să petreceți Revelionul în familie, la cină cu prietenii sau într-o discotecă, pentru a intră în noul an avem nevoie de ceva nou. Odată ce a trecut Crăciunul, gândul nostru zboară către următorul eveniment, Revelionul.

Dacă Crăciunul este o sărbătoare de suflet, dedicată liniștei și păcii interioare, sărbătorit cu oamenii dragi, de Revelion ne dorim distracție, petreceri și dansuri până în zori, iar pentru acesta avem nevoie de o ținută de party, sclipitoare. Tradiția spune când intrăm în noul an trebuie să purtăm neapărat ceva nou. Așa dar, dacă nu v’ati cumpărat nimic pentru sărbătoarea de Crăciun, poate va gândiți să va inoiti garderobă cu o ținută nouă pentru noaptea dintre ani.

Ce ținute să alegi pentru noaptea de Revelion?

Revelionul este o sărbătoare de lux, o sărbătoare sclipitoare, cu multe focuri de artificii și șampanie, iar pentru că ne aflăm în mijlocul miilor de luminițe și artificii, de ce să nu sclipim cu o ținută eleganță de seară. Așadar, de Revelion va recomand rochii elegante, lungi sau scurte, cu paete sau dantelă, spatele gol sau decolteuri accentuate. De Revelion fiți dive.  Alegeti culori precum roșu, negru sau chiar culori vii și aparescente. Alegeți rochii cu paete, de catifea sau dantelă. În ce privește încălțămintea alegeți pantofi cu tocuri mijlocii sau înalt și bijuterii opulente, gata să vă facă să străluciti și mai mult.

Pe de altă parte, în cazul în care petreceți noaptea dintre ani la munte, sau într-un mediu mai rustic,  atunci ar trebui să alegeți ceva confortabil și călduros, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la strălucire.

Lăsati-vă inspirate din această colecție !!!

 


Red Lace Paneled Buttons Front Midi Dress DS0603MX004R

Red Strapless Fishtail High Waist Bodycon Dress 1609DR0067


Navy Sleeveless Floral Embroidered Bodycon Dress DS0603MN012B


Grey Pleated Floral Embroidered Mini Dress DS0603MN002G

Red Diamond Check Printed Midi Dress MD0806GHY001R

Grey V Neck Mid Sleeve Bodycon Lace Dress 1609DR0057