Categories: Trips

Destinații turistice Italia: Ce am vizitat în 2017

Italia este o țară frumoasă și bogată în destinații pentru turiști. Să pornești în căutarea celor mai frumoase locuri din Italia este o aventură nesfârșită, pentru că orice loc este inedit și cu o magie aparte. Din seria #descoperaitalia în 2017 am fost pe taramul Monferrato, Cogoleto, Alassio, Zuccarello, Varigotti…etc. Iată o scurtă retrospectivă a călatoriilor din 2017.

MONFERRATO

Monferrato a fot ultima destinație a noastră de vacanță din vară această. Am ales să mergem aici spre sfârșit de august pentru a sărbători sfârșitul verii, dar și începutul toamnei. Monferrato este cunoscut pentru plantațiile viticole și pentru colinele superbe pe care odată ajuns acolo îți vor îmbogăți privirea.

COGOLETO

Cogoleto, comună din provincia Genova,  a fost prima noastră destinație de vacanță din vara 2017. În acestă zonă am îmbinat aerul de munte cu aerul de mare, am avut multe drumeții pe cărări abrupte, cu peisaje superbe.

ZUCCARELLO

Zuccarello este un sat care încă mai păstreză din atmosfera medievală. Este un loc liniștit și frumos, chiar dacă la Zuccarello nu sunt prea multe de văzut, afară de un pod medieval ce traversează pârâul Neva și ruinele Castelului Ilariei, nouă ne-a plăcut acest locușor magic, aflat la doar 20 minute de Alassio, o destinație turistică de pe litoralul ligurie. Vezi și CASTELUL ZUCCARELLO.

VARIGOTTI

“Vara această am vizitat foarte multe locuri noi, la care încă mai contemplez și acum. Chiar dacă vara s-a terminat, mai simt vibrațiile călătoriilor în vene. Încă mai simt mirosul de mare și adrenalina ce ne ținea 16 ore din 24 trezi. Fiecare zi era diferită, fiecare pornire la drum era o nouă emoție, fiecare loc nou văzut era o încântare pentru suflet!” scriam într-un post după ce ne-am întors din Varigotti.

Comments

comments

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

My winter street style in Milan

E ceva timp de când nu mai public nimic pe aici. Și mi s-a făcut… Read More

3 luni ago

Rochia cu paiete. Da sau ba?

Paete, paete și tot paete. Dați-mi paiete și voi cuceri lumea! Cine a spus ca… Read More

11 luni ago

Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery

Pe 6 iulie la Milano s-a dat startul reducerilor. Nebunie mare prin magazine, pentru că… Read More

11 luni ago

TOTAL WHITE: Vă plac pantalonii albi?

Albul a fost  întotdeauna  protagonistul  modei de vară.  Ținutele pe alb nu sunt doar trendy,… Read More

11 luni ago

Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara

Îmi plac foarte mult salopetele (sau numitele jumpsuit), dar cel mai mult îmi plac salopetele… Read More

12 luni ago

Rochie din tul cu broderie înflorată

Rochia din tul cu broderie înflorată a devenit cel mai căutat model de rochie. Vă… Read More

12 luni ago