Reduceri la Milano: Ce să cumperi în această perioadă

Odată cu numărătoarea inversă și intrarea în noul an, au început și reducerile în magazine. După cum suntem deja obișnuiți,  în Italia, începând cu luna ianuarie și până la sfârșitul lunii februarie, este perioada reducerilor de iarnă. Dar unde se face cel mai bine shopping în această perioadă? Desigur, la Milano.  

În acest an startul reducerilor în magazinele din Milano s-a dat pe 7 ianuarie și se anunță că vor dură până la sfârșitul lunii februarie, chiar începutul lunii martie. Evviva! (cum zic italieni). Dacă am pus ceva bănuți deoparte la Crăciun sau am primit cadouri în bani și am vrea să ne cumpărăm ceva special, aceasta este perioadă cea mai superbă când cu puțini bani poți să îți schimbi toată garderoba vestimentară, să îți umpli șifonierul cu haine noi.  

Reduceri sunt în toate magazinele, dar sectorul cel mai avantajos rămâne cel de îmbrăcăminte. Reducerile în Magazinele de îmbrăcăminte încep cu 20% și ajung până la 70%, supeb, nu? Acum este momentul să îți faci cadou poșeta sau perechea de pantofi care îi plăcea foarte mult, dar ți se păeau prea scumpi. Dă fuga în magazine, cu siguranță îi găsești la preț redus.  

 

 Perioada reducerilor la Milano: Sfaturi utile

 

Perioada reducerilor la Milano înseamnă și multă răbdare prin aglomerația din magazine sau cozi enorme la casă: mai ales dacă alegi să faci shopping sâmbăta sau duminica! Ceea ce, eu nu vă recomand. Alte câteva sfaturi pe care vreau să vi le dau dacă decideți să veniți la Milano să faceți cumpărături, ar fi:  

1.Verificați cu atenție etichetele: acestea trebuie să indice atât prețul inițial, cât și prețul redus, dar și procentajul de discount aplicat;

2.Păstrați mereu chitanța, în cazul în care doriți să schimbați produsul. Iar orice magazin în care plătiți, mai ales cu cardul, trebuie să accepte să schimbe produsul chiar dacă are preț redus și costă doar 5 euro.  

3. Atenție la mărimi: În timpul reducerilor, fie din grabă sau din cauza aglomerației,  de foarte multe ori se cumpără îmbrăcăminte, care în realitate nu ni se potrivește, fie că talia e mică sau prea mare.  Chiar dacă e o avalanșă de oameni în magazin, dedicați timpul necesar pentru fiecare bucată de îmbrăcăminte, încercați să va faceți timp să le măsurați, apoi să decideți dacă cumpărați. Pentru a nu pierde banii în zadar!  

4.Verificați prețul: Înainte de a merge la cumpărături, gândiți-vă la ce vreți să cumpărați și cam în ce magazine s-ar putea găsi acel produs. Puteți merge chiar pe siteul lor și să verificați prețurile, în acest fel veți ști dacă prețul a fost ridicat înainte de aplicarea reducerii.

Prin absurd, în perioada reducerilor la Milano este mai bine să te orientezi spre produsele mai scumpe, deoarece pe ele vor fi aplicate cele mai mari reduceri. Iar în acest fel și tu îți poți satisface un mic capriciu.

2018 Fashion Trend 60% OFF Metisu

 

Total
16
Shares