Cadouri Valentine’s Day: Cum să îți surprinzi iubitul

Încet, încet ne apropiem cea mai frumoasă zi din an dedicată dragostei, Valentine’s Day. Cu siguranță toți îndragostiții așteaptă cu nerăbdare acestă zi, fiind un motiv în plus să își demonstreze dragostea față de cel ales, cu o surpriză placută, cu o mică atenție și cu o declarație spusă din suflet.

Probabil multe dintre voi sunteți în căutarea cadoului perfect pentru iubitul vostru și puneți de pe acum strategii de surprize și cum să transformați ziua Îndrăgostiților, într-o zi de poveste de neuitat.

E mult mai greu să găsești sau să alegi un cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru un bărbat decât pentru o femeie, așa că m-am gandit să vă vin în ajutor cu câteva idei.

Ce cadou să-i faci iubitului pasionat de fotbal

Știi că iubitul tău este înnebunit de fodbal, nu ratează nici un meci, vorbește doar de jucători, antrenori și finale? Chiar dacă ți-e nu prea îți place acest aspect, ar fi cazul măcar de Valentine’s day să-i arăți un minim de interes față de pasiunea lui, făcandu-i un cadou ceva legat de fotbal.

Nu există metodă mai bună să îl surprinzi și să îl faci fericit ca pe un copil. Îi poți face cadou un tricou cu fotbalistul său preferat (și mai superb ar fi dacă ai obține și autograful cu idolului său) sau îi poți face cadou două bilete pentru un meci important, la care să mergeți împreună. Sunt multe idee de surpriză.

Dacă nu prea ești pricepută în fotbal sau încă nu știi foarte bine ce îi place, poți cere ajutorul unui prieten de-al lui care îți va da indicațiile precise.

Ce cadou să-i faci iubitului pasionat de călătorie

Dacă iubitul tău e unul care nu stă niciodată locului, este mereu pregătit de plecări pentru a descoperi lumea și locuri noi, nu e greu să îți dai seamă care ar fi surpriza cea mai plăcută de Valentine’s day, desigur dacă ai ceva bani puși deoparte.

Alege o călătorie chiar și  pentru un weekend  dacă bugetul nu îți permite mai mult… Pe internet sunt o mulțime de oferte la prețurilor low cost.

Ai putea să îl surprinzi foarte plăcut cu o mică călătorie între-un loc în care își dorea foarte mult să ajungă sau, pur și simplu, un loc care să vă recreeze și în care să puteți să va relaxați doar voi doi.

Cum alegem și oferim un cadou…Ghid util

Dacă alegeți să vizitați Milano, iată ce oferte puteți găsi!



Booking.com

Ce cadou să-i faci iubitului care locuiește singur

Dacă iubitul tău locuiește singur (deocamdată) nu ar  fi deloc greșit să te orientezi sper un cadou chiar de casă, ceva ce știi că i-ar place și îți place și ție: de exemplu o pătură cu care să vă  înveliți când priviți un film, o pernă personalizată pe care să o țină pe un fotoliu sau pe divanul din sufragerie, un set de pahare dacă vezi că îi lipsesc sau poate două căni pentru lapte pe care să le folosiți atunci când luați micul dejun împreună, un tablou de perete cu o frază sau un desen, o fotografie care te reprezintă sau poți pregăti un album de fotografii cu cele mai frumoase amintiri și momente trăite împreună.

Ce cadou să-i faci iubitului pasionat de tecnologie

În ziua de azi nu mai este atât de greu să găsesti un cadou, probabil este mai greu să te decizi ce să alegi. Majoritatea bărbatilor iubesc tecnologia și tot ce înseamna roboței de ultimă modă, așa că ai putea să îți surprinzi iubitul cu un nou telefon, tabletă sau un apărat de fotografiat (dacă știi că îi place să facă poze). Dacă aceste obiecte ți se par prea scumpe, atunci poți opta pentru un accesoriu (o pereche de căști cu Bluetooth pentru telefon, un hard disc, un desteptător Alexa.

Shop Amazon Devices- Valentine’s Day Deals Starting at $59.99

Ce cadou să-i faci iubitului romantic

Dacă iubitul tău e un tip romantic, unul dintre acei care au capul în nori, un visător ce iubește surprizele și atențiile tale, în cea mai romantică zi din an ar trebui să îi surprinzi cu ceva cu totul special. Pregătește-i un cadou ceva mai personal: o cină romantică, o noapte într-un hotel cu multe luminițe aprinse și muzică romantică, o mică vacanță doar pentru voi doi, un bilet pentru concert sau teatru.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*