Reducerile de iarnă 2018 în mediul online

Prima săptămână de reduceri la Milano a umplut magazinele de cumpărători și iubitorii de shopping. Turiștii continuă să apăra, special pentru a profita de discounturi și de calitate la preț redus. Dacă nu vă place aglomerația și statul la coadă  la casele din magazine, vestea bună că reducerile sunt și în mediul online, de unde puteți face cumpărături stând comode acasă. V-am vorbit deja puțin despre cumpărăturile online într-un articol legat de cadourile de Crăciun, dar acum aș vrea să aprofundez acest subiect.

Pentru prima dată am încercat shoppingul online anul trecut, în vară, și sincer vă zic, am descoperit cât este de comod și simplu să fac cumpărăturile de acasă. Se irosește mult mai mult timp. Și chiar shoopingul online e superb, poți găsi orice produs îți dorești. Dar  probabil multe dintre voi, vă întrebați: Cum să faceți cumpărăturile online? Dacă din greșeală goliți contul bancar? Dacă nu vă ajunge coletul? Dacă măsurile nu sunt potrivite?

În acest articol aș vrea să vă dau câteva sfaturi cum să faceți cumpărături inteligent în mediul online. Mai ales că este sezonul reducerilor, iar pe siteuri se găsesc multe produse la prețuri foarte mici, puteți încerca și voi pentru prima data shoopingul online.

Reduceri la Milano: Ce să cumperi în această perioadă

 


Shoppingul Online: metode de plată

Să faci cumpărături online în sezonul reducerilor, poți cu adevărat să îți procuri o grămadă de-a lucruri noi la preț foarte bun, dar fiți atenți la metodele de plată al site-urilor.  Care este metoda de plată cea mai sigură?

Cartea de Credit: este metodă cea mai tradițională; sunt acceptate în toată Italia, precum și peste hotare, fiind considerate foarte sigure. Totuși este indicat să verificați regulat contul  și tranzacțiile bancare.

Cartela preplătită: nu este conectată cu un cont curent, este anonimă și este perfectă în special pentru ținerii care fac achiziții online deoarece nu necesită taxe suplimentare. În plus, nu puteți depăsi bugetul: odată ce banii au fost finalizați, tranzacțiile nu pot fi efectuate.

Paypal: astăzi este una dintre cele mai sigure metode de plată online. Vă înregistrați gratuit și asociați un card de credit sau o cartelă preplătită. Cu paypalul puteți  plăti online fără a permite site-ului să aibă accesul la datele voastre de pe card. Paypal-ul este o metodă perfectă mai ales pentru începătorii cumpărăturile online.

Shoppingul Online 2018: returnări și metode de livrare

Fiecare site este unic. Dar, în general, condițiile de vânzare online sunt aceleași și nu se schimbă în timpul reducerilor,  dimpotrivă, s-ar putea îmbunătăți. Unele site-uri ar putea oferi, livrarea gratuită. Vă sfătuiesc să acordați o atenție deosebită modalităților de returnare a produselor. Căutați site-uri unde returnarea este gratuită și citiți bine condițiile, deoarece este important să aveți siguranța că veți putea să o trimiteți înapoi produsul în cazul în care este greșit (mărimea, numărul) și să primiți o rambursare sau o livrare gratuită a produsului potrivit, chiar dacă produsul achiziționat a fost redus.


Comments

comments

Total
14
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*