Rochia cu bretele purtată iarna

“Nu contează cât de friguroasă e iarnă, oricum după ea vine primăvară.”

Cine a spus că iarna ducem lipsă de feminitate? Este adevărat, nu prea avem mare chef de ieșit din casă când e frig, dar totuși nu înseamnă că trebuie să pierdem dorința de a ne simți deosebite. În acest articol vreau să vă vorbesc despre cum să purtați rochiile sau anumite haine estive, chiar pe timp de iarnă.

De obicei, toamnă când începe a se răci, suntem obișnuite să schimbăm garderoba, lăsând deoparte toate hainele cele mai ușoare pentru anul următor, și punând la îndemână doar haine grele, de iarnă…Însă, unele haine de vară sau de sezon, (primăvară-toamnă) pot fi purtate și în timpul iernii,  dacă faceți  combinațiile potrivite. Iată câteva trucuri care ne permit să nu renunțăm la haine ușoare atunci când temperaturile sunt scăzute.

 Cum să purtați rochia cu bretele în timpul iernii

Iarna evitați să purtați hainele din in, hainele albe sau foarte deschide la culoare și hainele foarte foarte transparente, în timp ce toate celelalte haine, fie că sunt din bumbac sau din țesături sintetice, pot fi purtate și iarna.

  1. De frig nu trebuie neapărat să vă protezeze rochia pe care o purtați, dar ceea ce combinați cu aceasta și purtați pe de subt. De exemplu, sub rochie puteți purta un tricou de bumbac, un body cu mâneca lungă, chiar și un pulover, în timp ce peste rochie veți purta un cojocel, o haină din blană, o giacă, care cu siguranță vă va proteja de frig.  
  2. Nu uitați de ciorapi: Dacă sunteți foarte friguroase și vreți să purtați o  rochie  scurtă, puteți sa  purtați o pereche de ciorapi trei sferturi din lână, peste ciorapii fini….
  3. Atentei la culori: iarnă evită rochiile multicolor și imprimeurile cu  fanteziile tropicale, alegeți culori închise și imprimeuri ceva mai neutre.
  4. De obicei hainele cu bretele și decolteu, sau hainele foarte fine , nu ar trebui purtate iarnă, dar de la o vreme s-a făcut excepție de la regulă, Așa că puteți purta rochia cu bretele cu o cămașa cu mânica lungă, o bluză sau un tricou.
  5. Atenție la încălțăminte:  Chiar dacă rochia este de vară, încălțămintea trebuie să fie potrivită sezonului invernal, deci nu sandalelor sau pantofilor descoperiți.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*