NEW! Aplicația cu care să-ți printezi fotografiile

Amintirea este parfumul sufletului. De-a lungul anilor acumulăm o mulțime de amintiri, unele frumoase, altele mai urâte, dar indiferent de ce natură sun,t aceste amintiri formează tabloul evoluției noastre. Cu toții avem amintiri și clipe trăite adăpostite în sufletul notru ca cele mai prețioase bunuri din viață noastră: prima întâlnire, primul sărut, prima călătorie împreună, momentul în care se naște primul copil, prima sa aniversarea. etc….Sunt atât de multe momentele și emoțiile care scriu o poveste precum viață noastră.

Îmi place să imortalizez fiecare moment din viața mea, pentru că în adâncul sufletului acestea sunt amintirile care contează cel mai mult.

În articolul de azi vreau să vă prezint o aplicație superbă pentru tipărirea fotografiilor, pe care am folosit-o eu recent pentru a realiza un album cu toate momentele cele mai frumoase din ultima vreme….Am legat într-o carte-foto toate călătoriile și amintirile din ultimii ani…

Lalalab este o aplicație ce poate fi descărcată gratuit atât pe telefoanele cu sistema iOS cât și pentru Android. Puteți găsi o prezentare generală a serviciului pe site-ul lor. Aplicația este foarte bine făcută, foarte grafică și, mai presus de toate, este foarte ușor de utilizat, intuitivă și rapidă.

Cu Lalalab poți aduna toate pozele tale într’un  album  sau postere, de diferite dimensiuni. Doar alegeți produsul dorit și apoi continuați să incărcati fotografiile pe care le-ați ales, apoi se plasteste și în cel mai scurt timp pachetul îți ajunge acasă.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comandă mea a ajuns în doar  trei zile lucrătoare, albumul era perfect ambalat că să fie protejat. Eu am ales să fac un album cu 26 de poze Landscape (28x21cm), și sincer va spun că am rămas plăcut surprinsă de calitatea imaginilor tipărie și calitatea produsului în șine. Fotografiile sunt identice că cele de pe calculatori păstrând calitatea culorilor briliante.

Cadouri Valentine’s Day: Cum să îți surprinzi iubitul

Cât costă un album-carte? Cum spuneam că eu am ales variantă cu 26 de pagini și deci m-a costat 35 de euro. Dacă doriți mai multe pagini, puteți adaugă până la 80, dar fiecare pagină costă în plus 1, 90 euro. Poate vi se pare mult, dar înainte de a face această comandă m’am uită tsi pe alte siteuri și am găsit unele cu prețuri mult prea mari, iar calitatea simai slabă. Iar la să tipărești o poză de acesta dimeniune costă apropate 10 euro, și nu ai paginile legate cu o copertă superbă că a unei cărți adevărate de fotografie. Așa că puteți faceți singuri calculile și concluziile.

Un alt avantaj al acestei aplicații este că la prima înregistrare și utilizare ai 5 euro de reduceri, plus puteți găsi diferite coduri promoționale pe instagram sau youtube, cu care puteți beneficia de o altă reducere.

 Utilizând codul LALALIUDMILACAR puteți beneficia de 25% de reducere.

Așa cum am spus la început, este o aplicație interesantă care îți oferă posibilitatea să printezi și fotografii în formatul mini-vintage, fotografii de ținut în agendă sau fotografii de buzunar. Este o aplicație utilă și la îndemână celor care țin jurnale de călătorie, căci mereu, oriunde te-ai afla îți poți printa cele mai frumoase momente din vacanță.

Dacă  ți-a plăcut articolul lasă-mi un mesaj în comentariu, voi fi bucuroasă să îl citesc și să îți răspund.

Comments

comments

Total
4
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*