Merci Handy, detergenții de mâini și Puterea Florilor

Fie că ne pornim într-o călătorie, fie că folosim în fiecare zi transportul public, fie că stăm închiși toată ziua într-un birou, fie că suntem la școală, acasă, oriunde și oricând trebuie să avem grijă de igiena mâinelor noastre, iar un detergent antibacteric  este mereu util în poșeta noastră oricât de mică ar fi ea.

Pornind de la această idee Merci Handy, un brand ce naște în Franța, scoate pe piață o nouă colecție de detergenți pentru mâini. Dacă până acum eram obișnuiți cu detergenți de mâini cu miros de alcool, colecția Merci Handy ne aduce arome florale și multe culori vesele.

PRODUSELE  DETERGENT MERCI HANDY

BEAUTY  Merci Handy, detergenții de mâini și Puterea Florilor

Gelurile de mâini Merci Handy au un format mic, ideal pentru a putea fi purtat întotdeauna în gentuță, oricât de mică ar fi ea.

Create de către doi prietei parizieni, gelurile Merci Handy sunt disponibile în cinci arome superbe care tind să satisfacă toate gusturile:

Black Vanilla, aromă intensă de vaniglie
Oh my Lemon, aromă intensă de lămaie
New Wave, aromă ce te poartă spre apa sărată a mării
Chérie Cherry, aromă dulce de cireș
Flower Power, puterea florilor

Preț și unde pot fi găsite aceste produse

Aceste geluri de mâini pot fi găsite în magazinele Sephora din Italia la un preț de 2,90 de euro pentru 30 ml. La momentul actual este considerat cel mai scump gel antibacterian apărut pe piața italiană, începând de la  Amuchina și trecând prin toate mărcile care produc geluri antibaceriene pentru mâini. Și totuși ce particolarități speciale au aceste geluri încât au reușit în așa scurt timp să fie în top.

În primul rând, după cum puteți vedea, aceste geluri detergent conțin mici perle emoliente (vezi punctinele albastre din interior), astfel încât pe lângă faptul că ajută la curățirea mâinilor de bacterii, acest gel menține mainele moi și fine.

BEAUTY  Merci Handy, detergenții de mâini și Puterea FlorilorLucrând câte 5-6 ore  într-un ambient în care nu ai mereu posibilitatea să te speli pe mâini, cum este cazul meu de când lucrez în magazin,  este foarte important să ai mereu cu tine un produs care să îți  reîmprospăteze mainele uneori. Sincer, aceste geluri de mâini mi-au plăcut foarte mult, începând de la faptul că sunt foarte mici și foarte ușor de purtat în gentuță, până la arome și efectul fresh lăsat pe mâini.

Compoziție

Alcohol denat., Aqua, Aloe barbadensis leaf juice, Glycerin, Propylene glycol, Parfum, carbomer, Aminomethyl propanol, Lactose, Microcrystalline cellulose, Sucrose, Zea mays starch, CI 77007, Tocopheryl acetate, Hydroxypropyl methylcellulose, maltodextrin, CI 17200, Butyl Phenyl Methyl Propional, Alpha Iso Methyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, 4-Hydroxy Isohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Ați încercat deja produsele Merci Handy?

Și vouă vă place să purtați în gentuță detergeți antibacterici pentru curățarea mâinilor?

Hits: 0

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*