Aveda Invati Advanced ™ :O podoabă capilară puternică și sănătoasă

„Părul este cel mai bogat ornament al femeilor”,  o zice un  bărbat  și cred că majoritatea bărbaților sunt de acord cu el.

De exemplu, eu niciodată nu mi-am putut tăia părul scurt, în primul rând pentru că nu mă lasa inima și în al doilea rând pentru că nu mă lăsau bărbații din viață mea care, se pare, că au fost mai mult îndrăgostiți de părul meu decât de mine. 😀

Dar lansând glumă la o parte, în acest articol aș vrea să vă vorbesc despre un nou produs împotriva căderii părului. Tuturor ne cade părul și mai ales în anumite perioade ale anului, ni se întâmplă să ne cadă părul și mai mult decât de obicei. Mie mi se întâmplă mai ales primăvară. De aceea, în fiecare an la începutul primăverii trebuie să fac un tratament împotrivă căderii părului.  Anul acesta am ales Aveda.

Aveda este un brand foarte cunoscut la nivel internațional, la început fiind  accesibil doar unei categorii de clientelă, distribuit doar în saloanele de coafat de elită.

Am mai folosit câțiva ani în urmă produsele Aveda (le primisem cadou) și  mi-au plăcut foarte mult încă de atunci, doar că din cauza prețurilor foarte mari nu am mai putut să îmi permit în acea perioadă să continui cu ele.

Ce înseamnă AVEDA și cum apare….

Brandul AVEDA apare în 1978 datorită lui Horst Rechelbacher, un hayr stilist austriac , care s-a aventurat în India pentru a studia meditația, iar acolo la întâlnit pe Swami Rama, un  medic și ghid spiritual din Ayurveda, care ia învățat fundamentele Ayurvedei și remedii naturale.

Pornind de aici, scopul principal al brandului AVEDA este să satisfacă clienții pornind de la  bunăstarea interioară, bazată pe cinci elemente naturale (apa, pământul, focul, aerul și  infinitul) Elemente, care fiecare dintre noi le posedă pentru a determină diferite nevoi. În bază de necesitățile clientului AVEDA propune produsul potrivit.

Aveda înseamnă „atotcunoaștere”, dar poate fi interpretată și  ca dragostea pentru noi înșine, dragostea pentru bunăstarea corpului nostru și pentru întreagă lume din jurul nostru.

Pentru a face un tratament împotrivă căderii părului am ales din gama produselor Aveda: Invati Advanced™, un nou produs ce a apărut în toamnă 2017.

Invati Advanced ™ dispune de o tehnologie inovatoare, după 17 ani de cercetare și 5 brevete de aprobare, acest prosus este formulat cu 98% de ingrediente naturale.

Ingrediente naturale active

Sistemul Invati Advanced ™ este formulat cu un amestec exclusiv din:

– detergenți derivați din ulei de nucă de Cocos și Babassu
-acid salicilic derivat de la Wintergreen, elimină acumularea de sebum
– un amestecul natural puternic de epilobium, lemn dulce și algii marine ce echilibrează cantitatea de sebum pe scalp pentru a oferi o fundație excelentă pentru creșterea părului sănătos.

Pentru un efect de condiționare și pentru a proteja părul de rupere, ingredientele folosite sunt:

-ulei de cocoș și balsamuri de origine naturală
-Uleiul de nuc de Kukui, ce  hrăneste și conferă părului strălucire și finețe
– aminoacizii ajută la fortificarea părului

Pentru a crește energia celulară naturală care promovează vitalitatea părului și o face mai groasă și mai plină:

-un amestec puternic de ierburi ayurvedice, inclusiv ginseng și turmeric organic certificat, combinat cu Aveda fermentată cu energie patentată, revigorează pielea atunci când este masată
lemn dulce și vitamină E ajută la accelerarea microcirculației prin masaj.

Aromă care caracterizează Invati Advanced ™ este un delicat Pure-Fume ™, un amestec exclusiv de lavandă, rozmarin, geraniu și esențe pure de găuri și plante certificate biologic.

Cele trei faze Invati Advanced ™

Sistemul  Invati Advanced ™ promite reducerea căderii părului în timpul periei doar după 12 săptămani de utilizare. Acest sistem este compus din 3 etape de bază.

Pasul 1: Șampon de exfoliere Invati Advanced ™

Cu o textură bogată și cremoasă, acest șampon exfoliază și reînnoiește scalpul prin eliminarea acumulării de sebum care înfundă porii, creând o bază excelentă pentru părul mai gros și mai plin de corp.

Șampon de exfoliere Invati Advanced ™, curătă părul și îl dezbracă, protejându-l de rupere. Se caracterizează printr-o formulă cu un nivel scăzut de spumare, care permite ca ingredientele să rămană la  bază pe tot parcursul aplicării masajului; în acest fel curătarea lungimilor are loc în momentul clătirii.Este un șampon, potrivit  pentru părul fîn care, fiind fragil și poros, necesită un produs gros care, în timpul ouatului, îi dă hidratare și elasticitate; în detrimentul unei spirite care amenintă să le usuce și să le facă mai fragile.

Pasul 2: Invati Advanced ™ Thickening Conditioner

Imediat se îngroașă și hrăneste, fără a cantări părul, protejându-l de rupere. Întăreste părul de la rădăcini la capete, făcandu-le mai groase și mai puternice, cu un efect de voluminositate de lungă durată.

Pasul 3-Invati Advanced ™ Scalp Revitalizer

Este o loțiune concentrată ce reduce căderea părului. Trebuie aplicata o dată pe zi (nu mai mult de două, că și sistemul anterior), această nouă formulă revigorantă, îmbogățită cu un amestec de coajă de mandarină și poligon japonez, pătrunde adânc pentru a crește keratina naturală a părului. Se aplică doar la rădacina părului.

Unde puteți cumpără produsele AVEDA în Italia

Produsele pot fi cumpărate separat, cât și cu întregul set, dacă doriți să aveți rezultate bune și pot fi găsite:

În Italia produsele Aveda pot fi găsite în: corner Coin e Coin Excelsior din Milano 5 Giornate, Milano Corso Vercelli, Firenze Calzaiuoli, Romă Cola di rienzo, Romă Sân Giovanni, Treviso, Brescia, Napoli, Bologna, Genova e Milano Excelsior.

Tot în Italia există și saloane AVEDA, pentru a descoperi salonul cel mai aproape de dumneavoastră intrați pe acest link  www.aveda.it/storelocator

Online pe site-ul  www.aveda.it sau pe www. amazon.it