Categories: Fashion

Milano Fashion Week, septembrie 2018

Timpul trece repede și imediat ne apropiem de săptămâna modei din toamna 2018. Organizatorii de evenimente sunt deja în alertă cu preparativele  și invitațiile pentru ediția FWM primăvară/vară 2019.

Iar eu am primit deja o invitație pentru “Fashion in the City”. Eveniment,  organizat de agenzia  B&20 Events, ce va avea loc pe 19 septembrie 2018,  în unul dintre cele mai luxoase și fastuase localuri din Milano, FIFTYFIVE 55.

“Fashion in the City” este un eveniment ce are ca scop să reunească stiliști, disigneri, artiști, oameni de afaceri, jurnaliști, bloggeri din întreagă lume, pentru o seară specială dedicată modei și artei.  Evenimentul este dedicat în special persoanelor din industria modei, dar nu numai. Dacă doriți să participați, puteți să vă programați de pe acum și să obțineți un loc în sală.

Am aflat că în cadrul evenimentului vor fi prezente câteva colecții românești. Mai exact, două stiliste românce își vor prezența colecția pe podium “Fashion în the City“. Deocamdată nu pot să vă spun prea multe, dar până atunci încerc să vă dau mai multe detalii.

Accesul se face pe bază de bilet, iar pentru programări și alte informații va las acest contact:

Paolo Distaso : Titolare Agenzia B&20 Events
Phone Number: 0039 3391386842
info@b-20.it – www.b-20.it

Săptămâna Modei de la Milano este unul din cele mai importante evenimente ce are loc de două ori pe an și care de fiecare dată umple Capitala Modei Europene cu milioane de turiști.  Prezentări de modă, expoziții, show-uri, petreceri până în zori și tot ce înseamnă noile tendințe și noile coleții de modă pentru anul următor, sunt expuse în cele șapte zile de Fashion Week la Milano. În timpul acestei săptămânii pe podiumuri urcă numeroși artiști, stiliști, disigneri,  italieni și internaționali, unii cunoscuți deja la nivel internațional, alții care abia își lansează primii păși pe podiumurile unui astfel de eveniment de mare anvergură.

În ultimii doi ani, am avut ocazia să fiu prezența la multe prezentări de modă și evenimente din cadrul Săptămânei Modei de la Milano și sincer nu este ușor să ții ritmul cu toate câte se întâmplă în orașul metropolitan, în doar cele șapte zile.

Comments

comments

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

Rochia cu paiete. Da sau ba?

Paete, paete și tot paete. Dați-mi paiete și voi cuceri lumea! Cine a spus ca nu putem fi glam în… Read More

4 luni ago

Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery

Pe 6 iulie la Milano s-a dat startul reducerilor. Nebunie mare prin magazine, pentru că acum este cea mai bună… Read More

4 luni ago

TOTAL WHITE: Vă plac pantalonii albi?

Albul a fost  întotdeauna  protagonistul  modei de vară.  Ținutele pe alb nu sunt doar trendy, dar sunt și perfecte pentru… Read More

5 luni ago

Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara

Îmi plac foarte mult salopetele (sau numitele jumpsuit), dar cel mai mult îmi plac salopetele scurte purtate vara. Le consider… Read More

5 luni ago

Rochie din tul cu broderie înflorată

Rochia din tul cu broderie înflorată a devenit cel mai căutat model de rochie. Vă amintiți că și anul trecut… Read More

5 luni ago

Alb și roz: Rochia de vară cu dungi

Odată cu sosirea căldurii și a verii, pentru mine a început sezonul rochițelor înflorate, rochițelor cu dungi și figuri geometrice.… Read More

5 luni ago