Milano Street Style: Ținutele înflorate

 Anotimpul pe care îl ador cel mai mult de când sunt în Italia este primăvară. Și deja văputeți da seamă de ce. Și vă zic sincer, până să locuiesc în Italia nu am mai văzut atâta frumusețe în floare în fiecare an. Mii de culori și mirosuri la orice colț de străduță. Poate fi greu de descris în cuvinte, dar cei care au văzut Italia măcar o singură data în această perioadă a anului,  nu cred să nu fi rămas plăcut surprinși. Acum din păcate primăvara s-a terminat.

Weekendul trecut am fost la Monza la Palatul Reale. Este prima dată când merg la Monza primăvara și aș fi frut să opresc timpul în loc. Iarbă verde, liniște și o grădină imensă cu câteva zeci de asortimente de flori. Am rămas fascinată de acel loc și deja știu unde îmi voi petrece weekendurile primăvara. Mai ales în luna mai.

Rochie lungă înflorată: feminitate la superlativ

În ce privește moda și stilul din această vară, vreau să vă spun doar atât: lăsați-vă pe mâna florilor. Florile sunt un must-have pentru sezonul primăvară-vară. Ele aduc lumină, eleganță și romanticism ținutei tale. Îmi plac foarte mult rochițele înflorate și colorate.

Iată ținută mea pentru o plimbare în oraș într-o zi de duminică. Fustița aceasta o am din vara anului trecut și nu am reușit să o port până acum, nu știu cum tot mi-a scăpat pe sub mână, anul acesta când am văzut-o printre hainele de vară, mi-am imaginat-o imediat asortata cu bluzița neagră cumpărată prin iarna într-un magazin H&M. Sandăluțele roșii deja le-ați văzut și în altă postare.

În mod sigur aceasta e o ținută perfectă pentru o serată specială de primăvară, o cină sau un cocktail pe o terasă, dar chiar și pentru o plimbare  prin magazine și pe străzile unui  oraș glamour precum Milano.

O vară superbă vă doresc!

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook