Cum am sărbătorit împlinirea celor 30 de ani

Cei care mă urmăriți pe pagina de Facebook sau pe Instagram știți deja că luna aceasta, pe 14 iunie, am împlinit 30 de ani. Zilele de naștere vin mereu cu mari emoții, mai ales cele care se termină cu un zero. Chiar dacă la 20 de ani poate nu prea dăm mare importanță zilelor de naștere, când ajungi pe la cei 30 de ani îi simți cu adevărat importanți. De la 20 până la 30 de ani îți pare că ai destul timp  să trăiești și să le realizezi pe toate, apoi ajungi la 30 de ani că îți dai seama că timpul se scurge prea repede și chiar dacă încă ești în floarea vârstei, oricum ai încă multe lucruri de realizat și parcă timp nu îți ajunge.

Cum am sărbătorit împlinirea celor 30 de ani?

Si pentru ca timpul se scurge prea repede, vreau îl consum în cel mai frumos mod posibil alături de persoanele pe care le iubesc și care mă iubesc.  Personal în ultimii ani mi-am dat seama, de la an la an, ca tot mai puțin îmi mai plac anumite sărbători, printre care și ziua mea de naștere.  Nu îmi mai plac petrecerile și chefurile mari, în care ai mulți invitați și mult tam-tam. Așa că și anul acesta de ziua mea am ales să o petrec doar cu cele mai importante persoane din viață mea.

Cum vă spuneam într-un post anterior, anul 2018 m-a surprins cu multe evenimente frumoase și neașteptate, printre care este și  căsuța noastră din Milano pe care am arnajat-o și amenajat-o așa cum ne place și curând ne mutăm difinitiv în ea.

De ziua mea: câteva gânduri

De ziua mea anul acesta am ales să  petrecem pe terasa casei noastre, cu o cină romantică în familie, dar oricum nu am putut să scap de surprize: baloane, flori, tortul-surpriză și șampanie. Practic,  de la începutul lunii iunie am avut atât de multe activități că nici nu ne-am dat seama că se aproprie ziua mea. Chiar și pe 13 iunie am avut filmări de dimineață până seară. (curând veți descoperi despre ce este vorba).  Așa că 14 iunie era o zi obișnuită ca multe altele în care trebuia să mă trezesc de dimineață și să mă apuc de treabă, după masă placam cu Jessica de la Vigevano la Milano. Când am deschis ușa apartamentului, am fost  invadată de baloane, printre care și baloanele pe care le vedeți în fotografii. Seara a decurs liniștit, luând cina pe balcon, înconjurați de lumânări și de felinare. Pentru mine a fost cel mai frumos cadou pentru cei 30 de ani: să am sufletul împlinit și să se simtă acasă. A două zi am făcut aceste poze într-un lan din apropierea zonei în care locuim.

Ce ținută am ales să port de ziua mea

O rochiță înflorată, în stil casual, lejeră și comodă, această ținută am ales-o din gardiroba mea pentru cina din familie de ziua mea. Pentru mine rochiile înflorate sunt o adevărată pasiune, poate la limitele obsesiei sau colecției, că să spun așa. În ultima vreme am acumulat o mulțime de rochii înflorate. O rochie înflorată este acea ținută specială care te salvează în orice moment: o poți purta cu  o pereche de adidași, cizme scurte sau sandale pentru o ținută casual, dar  și tocuri pentru o ținută mai chic de seară.