Dungi și flori. Pot două lumi paralele să te atragă?

Dungi și flori? Pentru unii poate fi prea mult, pentru alții prea puțini…Iată o nouă ținută din garderoba mea  care îmi place foarte multe și care consider că  iese puțin din tipare. Dungile sau în general figurile giomentrice și figurile florale sunt elemente contrastante, lumi paralele, destinate a nu se întâlni nicioadată. Sau poate da. Pe de o parte poate fi precum soarele și luna ce iluminează cerul în momente diferite a zile și totuși există acel moment în care  reușesc să se privească, ochi în ochi, reciproc, pe același cer. Acel moment în care schimbă turnul.

Rochie lungă înflorată: feminitate la superlativ

Cred că există lumi paralele care oricum într-o zi sunt destinate și se întâlnească…într-un loc, într-un anotimp….sau chiar la câțiva ani distanță..dar se întâlnesc. Precum iubirile. Marele iubiri, care nasc fără să-ți dai seama când și cum  anume. De ce tu? De ce el? De ce în acel moment? De ce nu mai devreme? De ce nu mai târziu? De ce acum? de ce nu atunci? De ce așa? De ce nu altfel? Sunt o mulțime de întrebări pe care cu toții ni le-am pus măcar o data în viață și la care niciodată nu am găsit un răspuns concret. Apoi ne-am rezumat să credem că așa a fost destinul. Și dacă nu credem în destin…o magie universală oricum există….

Puterea florilor și a rochiilor lungi vara

Cineva se folosește de creativatate pentru a se jucă cu vețile noastre, apoi noi folosim creativitatea pentru a ne jucă cu a altora. Totul este posibil, precum imposibil pare totul….Două lumi paralele se pot întâlni și privi în față, se pot placea sau se pot detesta….dar există mereu o forță gravitazionala ce le face se se atragă, chiar și pentru o clipă, pentru o singură privire fugară….Dar ce ce întâmplă atunci când două lumi paralele se atrag și se suprapun?

Perfecțiunea este un ansamblu de diferite imperfecțiuni. Sau poate fericirea nu e decât un amestec de linii și flori pe o rochie lungă de vară, ce poate fi purtată într-o sâmbătă seara, la o plimbare romantică pe străzile unui oraș metropolitan precum Milano.

Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*