Clinique: Rujul Pop Lip Colour 07 Passion Pop

Rujul este mult mai mult decât un simplu produs. Rujul te transformă,  dă o notă în plus personalității tale și te scoate din anonimat. Un ruj te salvează chiar și atunci când nu ai timp să te machiezi. Iată adevăratul motiv pentru care eu ador rujurile. Recunosc că eu nu mă machiez foarte des. Nu îmi place să-mi încarc tenul cu fond de ten, pudră etc, tot felul de produse care folosite zilnic dăunează tenului. În schimb îmi place să folosesc tot felul de creme bio, măști, iar atunci când nu mă machiez, rujurile sunt salvarea mea. Îmi place să experimentez tot felul de nuanțe, dar culoarea mea preferata rămâne roșul intens. În acest articol vreau să vă prezint un nou ruj  marca Clinique.

Clinique Color Pop Matte n.07 Passion Pop

Caracteristici. Intens, voluptuos și bogat în culori, Clinique Pop™ Rosu intens  face parte din linia de rujuri  ”Pop Lip Colour + Primer” lansată de Clinique în martie 2015,   un concept interesant de ruj care conține în compoziția sa și primer.

Clinique Pop îți colorează buzele întreagă zi, având la bază un efect de netezire  2 în 1. Datorită unei formule îmbogățite cu polimeri, asociată cu unturile de Shea și Murmuru, buzele sunt imediat hidratate. Culorile sunt vibrante, textură extrem de plăcută, iar această nouă formulă promite o rezistentă pe buze de pană la 8 ore.

Rujul Pop Lip Colour + Primer se prezintă în diverse nuanțe, însă culoarea mea preferata  este  roșu, iar din ama Clinique am ales culoarea nr.  07 Passion Pop.  Stratul de culori Pop Matte Lip Color + Primer nu conțin parfum, iar în ce privește  pigmentarea este foarte repede. Este nevoie doar de o singură trecere și … MAH, buzele în prim-plan! Toate rujurile din gama Clinique Pop au un Ambalajul drăguț. Îmi place foarte mult că partea superioară este oglindită, în timp ce cea inferioară reflectă culoarea rujului.

Are un finisaj fantastic din satin mat, care face buzele mai frumoase.

Cât costă și unde îl puteți cumpăra?

Având în vedere calitatea, are un preț rezonabil. Costă aproximativ 25 de euro,  în opinia mea este echivalentă sau mai mare cu multe produse mai scumpe. Produsele Clinique le puteți găsi pe siteul lor oficial, unde Rujul  07 Passion Pop are un preț de 24 de euro, însă îl puteți găsi și pe Amazon la un preț de 20-21 euro.

Dacă doriți să evitați cumpărăturile online, atunci  vă informez ca  noul ruj  Color Pop Matte n.07 Passion Pop, precum și alte produse Clinique pot fi găsite în magazinele Sephora.

Ce părere aveți? Vă place și vouă rujurile cu primer?


Comments

comments

Total
4
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*