Givenchy: Le Rouge Liquide cu aplicator cushion

Brandul de lux Givenchy surprinde pe toată lumea prin lansarea unei colecții de rujuri cu adevărat unice:  12 rujuri semi-opace și strălucitoare cu aplicator de cushion flockat, despre care vreau sa vorbesc în acest articol.

Rujurile din colecția Le Rouge Liquide sunt intense, confortabile și caracterizate de un finisaj special semi-mat.

Deja știți că am o slăbiciune aparte pentru rujuri,  iar din marca Givenchy #LEROUGELIQUIDE sunt o adevarată nebunie a acestei veri. Eu deja am testat unul dintre aceste noi rujuri, iar în recenzia de față vreau să vă prezint caracteristicile acestui produs și opinia mea personală.

LE ROUGE LIQUIDE: Rujurile  lichid  GIVENCHY cushion

Noua colecție de rujuri Givenchy a fost lansată vara aceasta în Italia. Nu știu dacă în Romania sau Republica Moldova au ajuns aceste rujuri, dar multe magazine internaționale de cosmetica  deja îl au în vanzare. Deci pe internet nu este greu de-l gasit  dacă vreți să îl cumparați.

Noua linie de rujuri lichid „Le Rouge Liquide”  încercă să combine confortul, hidratarea și nuanțele intense și opace. Toate noile rujuri  sunt unite printr-o formulă extrem de inovatoare, care oferă o concentrație ridicată de pigmenți puri care asigură o eliberare imediată a culorilor și o acoperire uniformă.

De asemenea, este prezentă o combinație de agenți care protejează buzele prin hidratarea lor profundă și creșterea în continuare a netezimii texturii care rămâne elastică și cremoasă.

Givenchy combină o gamă largă de culori cu ambalaje din oțel de lux rafinat și detalii din piele naturală, făcând din fiecare ruj un autentic accesoriu pentru frumusețea prêt-à-porter.

O altă caracteristică superbă a acestor rujur este aplicatorul cushion flockat care facilitează întinderea texturii. Cu un simplu clic vă permite să încărcați produsul și să aplicați rujul.

Iata toate nuanțele noilor rujuri lichide Givenchy.

TONALITATILE DISPONIBILE

Givenchy a ales  pentru noua colectie  Le Rouge Liquide 12 nuanțe vibrante  cu o textură cremoasă, confortabilă și finisaj semi-mat.

Aici puteți vedea toate nuanțele propuse de Givenchy, începând de la nud la coral, de la roșu la vișiniu, fără a uita fucsia elegantă și rosé intens:

Unde puteți cumpăra noile rujuri Givenchy și care este prețul lor

Toate rujurile lichide noi Le Rouge Liquide propuse de Givenchy sunt deja disponibile în magazinele Sephora sau pe site-ul Sephora.it  la prețul de 31,99 € fiecare.

Aceste rujuri au un concept cu adevarat original. Voi ce parere aveți?  Îți plac aceste noi rujuri Givenchy? Ați ales deja nuanța preferată? Aștept părerea voastra.

Iată nuanța pe care am încercat-o eu….101 Nude Cachemire

 

Total
18
Shares