Como-Brunate: Ce să vezi la Como în doar o zi

Cum vă spuneam într-un articol precedent, vara aceasta a fost foarte frumoasă… În sfarsit, noi trei în casa noastră, cu weekenduri relaxante acasă sau plimbandune-ne prin locuri deosebite.

(Vara am lipsit cam mult de acasă și am deschis calculatorul de foarte puține ori. Am o mulțime de poze făcute și îmi trebuie ceva timp să le selectez, editez si să le urc pe site ca să le vedeți și voi.)

Una din călătoriile noastre din vara 2018 a fost o reîntoarcere la Como. Zic, reîntoarcere, pentru că pe la lacul de Como am fost de mai mult ori (în unele cazuri nici nu am mai facut poze, doar ne-am plimbat) și este un loc deosebit de frumos despre care v-am vorbit deja în trecut (vezi aici) De această dată a fost special să mergem la Como în luna iulie pentru a sărbători aniversarea noastra, dar și faptul că venise fratele meu din Londra în vizită la noi.

Ce nu mai facusem niciodată la Como era să urcăm cu telecabina până în orașelul Brunate. Și iată că de această dată am reușit. Aici am putut admira de la înălțime orașul Como și lacul la apus de soare.

Pe scurt…

Brunate e o mică localitate din Lombardia cu aproximativ 2000 de locuitori, situată în pre-alpii lombarzi, la doar 5 km distanță de Lacul Como. Localitatea Brunate mai poate fi întâlnită și sub denumirea de “Balconul Alpilor”, datorită altitudinei la care se află și că  de acolo  se poate vedea cea mai frumoasa panoramică a orașului Como.

Din Como a Brunate se poate ajunge foarte repede cu telecabina, care se găsește dea lungul lacului. Odată ajunși sus, veți descoperi o mică localitate antică, plină de monumente istorice și care oferă turiștilor mai multe puncte panoramice, dintre care: Faro Voltiano, situat în varful Muntelui Tre Croce, Belvedere di via Pirotta, Piazzale Buonacossa.

Zuccarello- unul din cele mai frumoase sate din Italia

bruInformații utile: Cum ajungi la Brunate și când merită să îl vizitați

Situat la 5 km de Como, în Brunate este foarte usor de ajuns și cu mașina, făcând traseul din via Batistti sau via statale per Lecco, dacă veniți dinspre Milano sau Elvetia, trebuie sa luați autostrada A9 COMO-CHIASSO. Dacă decideți să mergeți cu mașina, trebuie să știți că în zilele de sîrbătoare centrul localitatii Brunate este închis traficului  între orele  15-17. Însă cel mai comod rămâne telecabina, unde biletul costă  5,50 euro dus-întors sau 3 euro doar dus…

Vara este moemntul perfect să vizitați Brunate, mai ales dacă vreți să scăpați de căldura din oraș.  Temperaturile vara la Como sunt foarte înalte, iar Brunate este o localitate răcoroasă, o localitate la umbra pădurilor…Este mai puțin recomandat să mergeți în Brunate iarna, deaorece situația atmosferică este contrarie: La Brunate este foarte frig, în timp ce în orațul Como iernile sunt mai moi.

MY OUTFIT – CASUAL STREET STYLE

Ținuta din pozele de față o găsiți pe siteul CHICWISH, la un pret de 39$. Este o bluză tip rochiță, perfectă pentru sezonul primavară-vară, cu o croială superbă care dă un aspect fermecător lookului tău care te va întoarce toate privirile pe stradă. Chiar dacă din poză poate părea că este o bluză-rochiță foarte pretențioasă, pot să vă asigur că este foarte confortabilă, fiind foarte moale și ușoară; se potriveste foarte bine cu blugi sau cum în cazul meu, am combinat-o  cu o perche de pantaloni scurți, astfel încat sa pară a fi o rochiță de vara scurtă. Există o mulțime de stiluri drăguțe care se  potrivesc cu acesta bluză.

În ce privește încăltămintea, poate fi purtată cu sandale înalte sau joase….în funcție de ocazie. Pe site-ul ChicWish puteti vedea și alte combinații de outfit făcute de alte fete care au purtat aceasta bluză. Aruncă și tu o privire și vezi mai multe ținute interesante.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

CHICHISH

DESIGUAL BAG

INSTYLE SUNGLASSES

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*