Inspirația mea de duminică: O ținută alb-negru

Alb-negru, combinația care nu se va demoda niciodată. Două culori care vor defila mereu pe podiumurile de modă. Iar combinația alb-negru este unică, simplă și elegantă.  Ținuta alb-negru este perfectă pentru toate orele din zi, iar combinațiile geometrice, liniile verticale sau orizontale, în zig-zag, sunt farmecul unei ținutelor alb-negru.

 [Duminică am ieșit la o plimbare prin oraș. În noul nostru oraș. Poate câte ceva v-am anticipat în alte postări, dar de data aceasta vreau să vă postesc cu mai multe detalii. După aproape opt ani locuiți în Vigevano, vara această ne-am mutat în Milano, într-o casă nouă, începând o viață nouă. Așa cum ar fi trebuit să fie mai demult, așa cum am visat și mi-am dorit din totdeauna. Acum nu mai suntem singure, suntem o familie. Jessica are, în sfârșit, camera ei plină cu jucării și cărți. Dar cel mai important, Jessica și eu avem, iubire. Avem acea iubire care pentru mulți ani ne-a lipsit. Avem un om puternic care ne iubește necondiționat și ne-o deomonstrează în fiecare zi.

În ultimii ani am evitat  să mai vorbesc depre viață mea personală, poate doar rareori mai lăsam câte un mesaj puțin ambiguu….Adevărul e că mulți ani la rând am fost singură… M-am simțit foarte singură, într-o țara în care nu ești decât o străină…Și în tot acest timp am răbdat, am așteptat….m-am auto-stimulat atunci când nici eu nu știam ce mai așteptăm într-un loc ce nu îmi aparține. Dar acum pot spune că așteptarea a meritat. Răbdarea mea a meritat. Pentru că în ultimii 3 ani, de când există și acest blog, multe lucruri în viață mea sau schimbat și toate doar în bine.

Rochie lungă înflorată: feminitate la superlativ

Uneori avem nevoie doar să credem în propriile forțe și  să batem la uși, ca ele să se deschidă; alteori trebuie să lăsăm ușile deschise, ca ceilalți să poată intra. Unii vor rămâne, alții vor pleca. Dar țin să cred că rămân cei puternici, cei curajoși și cu “ușile deschise” ca tine și pleacă mereu cei slabi, cei fricoși sau invidioși, răutăcioși etc…]

Revenind la plimbarea de duminică…

În ultima vreme nici nu îmi dau seamă cum zboară timpul…. S-a mai scurs o vară și nici nu mi-am dat seama când.  A fost o vară frumoasă și mult prea intensă….cu multe călătorii și zile relaxante….Și mi-am dat seama duminică, că deja suntem la mijloc de septembrie….(Deși vremea la Milano e frumoasă) și m-a luat o panică de genul “din nou trebuie să schimb garderoba”, și apoi “toamna asta cu ce mă îmbrac?”

Cândva credeam că dacă ai mai multe haine e mai ușor să decizi cu ce te îmbraci, apoi descopăr că nu e chiar așa…..mai ales pentru  mine, care uneori cumpăr haine și le pun în dulap apoi uit de ele. 😀

Duminică am găsit prin dulap această rochie- pe care o cumpărasem în primăvară de la Stradivarius și nu o purtasem niciodată, la care am asortat nouă mea gentuță Coofit, cumpărată recent de pe Amazon.

COOFIT: Genți elegante pentru toate vârstele

Vi se întâmplă des să va îndrăgostiți la nebunie de ceva chiar la prima vedere?  Mie da, mi se întâmplă foarte des, mai ales când e vorba de genți și încălțăminte….Sunt accesoriile pe care le ador cel mai mult și pe care îmi place să le asortez cu îmbrăcămintea. Când am văzut această gentuță pe Amazon, am știut imediat că e ceva ce îmi doresc….are acel ceva ce m-a cucerit  din prima….Și nu eram pe Amazon cu gândul să îmi cumpăr o genată, dar în căutarea unui organizator de pantofi. Și am găsit etajera pentru încălțăminte, dar nu am rezistat să pun în coș și această gentuță….Ce ziceți vă place?

Dacă vă place această gentuță sau oricare alta din marca COOFIT puteți benificia de 20% reducere, folosind acest cod: 56VWOWHJ! 

 

ROCHIE: Stradivarius

GEANTA: Coofit (vezi link AICI)

OCHILARI: Ray ban 

SANDALE: Scarpe$Scarpe.

 

 

Comments

comments

Total
13
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*