Categories: Fashion

MICAM MILANO: Cea mai mare expoziție de încălțăminte

Pe 16 septembrie la Milano s-a dat start celei prestigioase expoziții internaționale în domeniul încalțămintei și marochinăriei, lider la nivel mondial, “MICAM ShoEvent/MIPEL“.

MICAM-Internațional Shoe Show 2019-2020 în desfășurare la Rho Fiera din Milano, se află la cea dea 86-a ediție, ce se va încheia mâine, 19 septembrie.  Ediția de față are ca temă invidia, unul dintre păcatele mortale ale omenirii.

A început săptămâna de foc la Milano, duminică s-a dat startul expoziției de încălțăminte ce se va închia mâine. În același timp,  azi,  începe Fashion Week prêt-à-porter pentru primăvară-vară 2019.

Duminică, 16 septembrie, am fost invitată în calitate de blogger la MICAM Milano, poate deja ați văzut pe profilul meu de instagram în STORIES. Acum vreau să vă povestesc mai amănunțit cum a fost la MICAM 2018 și despre noile tendințe 2019-2020 în materie de încălțăminte.

MICAM MILANO

MICAM este cu adevărat bogat în noutăti și sugestii care dau valoare colecțiilor pentru primăvara-vara următoare. Arta încălțămintei face parte din stilul de viață italian, mai ales că italienii sunt numărul unul în lume în fabricarea de încălțăminte oscilând între  tradiție și inovație. MICAM este cel mai mare târg care reunește anual peste 1300 de exponenți din întreagă lume, dintre care  aproximativ 800 sunt italieni. Deci, vorbim despre cea mai mare vetrivă de încălțăminte la nivel internațional, unică prin calitate și stil, care oferă posibilitatea brandurilor-companiilor de încălțăminte să își prezinte noile produse, să stabilească sau să consolideze relații de afaceri cu clienții.

De la femeia iubitoare de lux, pană la pavilionul dedicat copilului, MICAM Milano este o experiență unică.  Și cel mai simplu este când vezi totul de aproape cu proprii ochi și simți pe propria piele toată adrenalina unui astfel de eveniment.

Am ajuns pe la prânz la RHO Fiera, am trecut controlul  (aici specific că puteți intra doar cu invitație sau acreditare) și odată intranți înăuntru începe aventura…Pare a fi  un mic oraș cu sectoare dedicate doar încălțămintei. Primele trei pavilioane erau dedicate încălțămintei de lux, 2-5- încălțămintei contemporane, pavilionul 4 E, deciat  designerilor emergenți, 4b- copiilor și etc..

Noi am reușit să vedem doar Partea Luxury pentru femei, unde m-am pierdut efectiv, apoi a fost în fugă pe la sectorul copii și designeri emergenți…

Din câte am putut vedea la MICAM, colecțiile primăvară-vară 2019 se prezintă în culori aprinse, culori vibrante, strălucitoare. Originalitatea și atenția la detalii sunt elementele fundamentale pe care nu ai cum să nu le observi. În același timp țin să menzionez că în sezonul următor, primăvara-vara 2019, va fi o reîntoarcere la vârfuri ascuțite și tocuri fine, încălțăminte elegantă și feminine. O năutate sunt pantofii din plastic, transparenți, inspirați din noua colecție Chanel, primăvară-vară 2019.

Mai multe detalii despre încălțămintea la modă primăvară-vară 2019 vreau să vă dau într-un articol separat. Până atunci, urmăriți-mă pe profilul meu Instagram pentru a vedea în direct cu alte năutăți din Săptămâna Modei la Milano.

MY OUTFIT:

BERSHKA dress

DESIGUAL bag

Comments

comments

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

My winter street style in Milan

E ceva timp de când nu mai public nimic pe aici. Și mi s-a făcut… Read More

3 luni ago

Rochia cu paiete. Da sau ba?

Paete, paete și tot paete. Dați-mi paiete și voi cuceri lumea! Cine a spus ca… Read More

11 luni ago

Shooping pe site-ul Femme Luxe Finery

Pe 6 iulie la Milano s-a dat startul reducerilor. Nebunie mare prin magazine, pentru că… Read More

11 luni ago

TOTAL WHITE: Vă plac pantalonii albi?

Albul a fost  întotdeauna  protagonistul  modei de vară.  Ținutele pe alb nu sunt doar trendy,… Read More

11 luni ago

Must-have: Salopeta scurtă înflorată, vara

Îmi plac foarte mult salopetele (sau numitele jumpsuit), dar cel mai mult îmi plac salopetele… Read More

12 luni ago

Rochie din tul cu broderie înflorată

Rochia din tul cu broderie înflorată a devenit cel mai căutat model de rochie. Vă… Read More

12 luni ago