STELLA SOFIA Brand: Noua colecție de încălțăminte primăvară vară 2019

În acest articol revin cu alte detalii de la cea mai prestigioasă expoziție internațională de încălțăminte ce s-a desfășurat la Milano în perioada 16-19 septembrie 2018.

Brandul italian de încălțăminte Stella Sofia, un brand nou în industria de încălțăminte din Italia, cu care am colaborat recent, a fost prezent  la MICAM din Milano.  Iar cu această ocazie am trecut să le văd pavilionul și să aflăm ce năutăți au pentru  primavara-vara 2019.

Botine pentru toamna 2018: Culoare și stil

Am găsit pavilionul brandului Stella Sofia la categoria Luxury,  colorat cu noi modele de încălțăminte pentru femeile ce caută să îmbine stilul și calitatea cu comoditatea. Noua colecție de încălțăminte Stella Sofia se prezintă prin culori aprinse, culori vibrante ce se fac repede notate. De la sadalele casual pana la pantofii cu toc, brandul  Stella Sofia punctează pentru eleganță și feminitate, jucându-se nu doar cu toate culorile, dar și cu figurile geometrice, materiale de calitate. Toate acestea sunt prezentate într-un mod original intrând în armonie cu numele brandului: Stella Sofia. Așadar, multe modele de încălțăminte  pentru primavara-vara viitoare vor avea o stea ca decorație….poate fi  steau care să ne lumineze pasii.  În special balerinii și sandalele cu glitter sunt topul acestei colecții. Iată câteva poze cu unele perechi de încalțăminte ce mi-au atras atenția  la pavilionul Stella Sofia.

Mai multe detalii despre acest brand puteți vedea AICI.

 

MICAM MILANO: Cea mai mare expoziție de încălțăminte

Potrivit statisticilor, la cea dea 86-a ediție MICAM din 16-19 septembrie 2018, au fost prezenți  45.424 de vizitatori, dintre care 27.272 erau străini și 18.152 de italieni. Numărul vizitatorilor este în concordanță cu ediția din septembrie 2017 și arată o creștere de 2,7% față de februarie 2018. Pe plan internațional se înregistrează o creștere puternică a vizitatorilor din China și Hong Kong, care împreună revin la 68 , 6%, urmate de colegii din America de Nord (+ 43,2%). În Europa, Spania (+ 9,6%), Portugalia și Elveția. Și pe ultimele poziții sunt Franța, Germania și  Rusia.

MICAM este cel mai important eveniment de încălțăminte din lume, ce are loc de două ori pe an și este  organizat de ANCI Servizi și promovat de Assocalzaturifici Italiani, care în fiecare sezon face o previzualizare a noilor colecții de încălțăminte expuse de branduri din intreaga lume…Expoziția MICAM, reprezintă, astfel,  o platformă unică care știe cum să fuzioneze cu succes afacerea, farmecul și comunicarea. Evenimentul ofertă  publicului conținut de calitate, design și inovare la care cumpărătorii nu pot rata să fie spectatori ai noii evoluții a modei din domeniul încălțămintei italiane, dar și internaționale.

                          Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook.

Comments

comments

Total
8
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*