MILANO FASHION WEEK: Noua colecție de încălțăminte JFLondon

Săptămâna Modei de la Milano este mereu o bună ocazie de a cunoaște stiliști noi și celebrități mondene. După Fashion in the City ce a avut loc miercuri 19 settembrie, aseara am fost invitată la prezentarea de modă și petrecerea JFLondon, unde am putut admira noua colecție primavară-vară 2019.

Numeroase celebritati italiene, precum și internationale aseara s-au adunat pentru a vedea noua colecție de încălțăminte primavară-vară 2019 a brandului JFLondon. Evenimentul a avut loc la Hotelul Nhow din via Tortona 37 și a început cu prezentarea de modă la ora 18 00 și închiindu-se cu o petrecere glamour în cinstea stilistului Joshua Fenu.

STELLA SOFIA Brand: Noua colecție de încălțăminte primăvară vară 2019

JFLondon este un brand creat de Joshua Fenu, un artist deosebit ce  reușeste să combine perfect de stil clasic și modern, amesticând stilul pop cu eleganța de toate zilele.

Evenimentul a avut toate trăsăturile stilului ce îl caracterizează pe stilist, încălțămintea fiind prezentate printre dărămăturile antice din podelele  de sticlă ale sălii de recepție a Hotelului NHow.

Locația este una din cele mai potrivite pentru un  astfel de evenimente.  Hotelul  Nhow este o locație de  lux ce oscileaza între antichitate și contemporan, ce dispune de multe aranjamente și opere ale artistilor contemporani, printre care imediat am remarcat candelabrele imense ce dau locației acea nota de extravaganță. Am aflat că candelabrele aparțin unui artist contemporan torinez, maestru în metacrilat, Jacopo Foggini.

La eveniment au participat mai multe celibrități, modele, personaje din lumea divertismentului, televiziunii și sportului au venit să îl aplaude pe stilist: Barbara Ovieni, actriță și prezentatoare TV; Michel Altieri, Laura Drzewicka, etc.

 

                               Urmariți-mă pe Instagram și pe Facebook.

Accentul noi colecții a brandului JF London sunt culorile: culorile aprinse, culorile electerizante. Iată câteva imagini cu creatiile stilistului din nuoa colecție.

Pe site-ul brandului puteți vedea mai multe creații ale stilistului chiar și din colecțiile trecute…Încălțăminte eleganță, chic, provocatoare, par a fi desprinse de pe curcubeu și puse împreună pentru a se distra. Iată câteva propuneri pentru sezonul toamnă-iarnă 2018

Joshua Fenu s-a născut la Milano, însă ultimii ani s-a împărțit între  New York și  Los Angeles. În străinătate stilistul și-a format stilul, realizand încălțăminte ce ies din tipare.

 

Total
3
Shares