Chicwish Dress: Toamna mea cu flori și umbrele

Ori de câte ori citim sau auzim pe undeva spunându-se că hainele înflorate sunt la modă, sună a fi o banalitate, prentru că trebuie să recunoaștem că hainele înflorate dintotdeauna au existat și vor exista. Se poate vedea din colecțiileoricărui anotimp. Însă,  în această toamnă-iarnă aveți încredere când vi se spune spune: că hainele cu imprimeuri florale sunt întradevăr la modă! De exemplu, în Milano magazinele sunt pline de haine, din care majoritatea sunt înflorate.

În această postare eu vă propun o rochiță specială, potrivită pentru sezonul tomnatic-primăvăratic, o rochiță pe care o puteți purta la diferite evenimente speciale din viață voastră.

Dacă cauți o rochie pentru o petrecere în familie (zi de naștere, cumătrie, aniversări)  sau, pur și simplu, o rochie pentru a ieși la o cina romantică cu iubitul/soțul, această rochie vă va face să vă simțiți speciale și desosebite precum o adevărată prințesă.  Este o rochie din dantelă cu impremeuri înflorate potrivită pentru sezonul răcoros, tomnatic-primăvăratic pentru că stofa de sub dantelă  este din bunbac, acest fapt face ca rochița să fie puțin  greluță și călduroasă. Manicele lungi din dantelă, la fel sunt destul de protective.

Tendințele verii 2018: Rochia albă, nu doar la nuntă dar, în fiecare zi

Am găsit această rochie pe site-ul Chicwish și mi-a plăcut foarte mult florile vibrante de pe dantela neagră.  Inițial, din pozele de pe site,  mi se părea o rochiță potrivită pentru serile de vară, însă când am primit-o prin luna august, mi-am dat seamă că era prea cald că să o port vara, de aceea am amânt pâna la sfârșitul lunii septebrie.

Am purtat această rochiță la un eveniment din Săptămâna Modei la Milano din septebrie 2018 și vreau să vă spun că multe fețe s-au apropiat și mi-au făcut complimente, întrebându-mă de unde am cumpărat-0.

Dacă doriți și voi să cumpărați această rochiță, faceți click AICI.  Pe acest site puteți găsi și alte rochii asemănătoare, fie lungi scurte și pe diferite culori.

În ce privește încălțămintea, am ales să port această rochița cu o pereche de sandale tip pantof cumpărați de la Primadonna.it . Faptul că rochia este neagră înflorată, pantofii de culoare galbenă dau o notă specială ținutei.

Romantică și foarte femenină, această ținută readuce primăvara cu flori în mijlocul toamnei….

Ce părere aveți? Vă place această rochiță?

DRESS:CHICWISH

BAG: CARPISA.it

SHOES: PRIMADONNA.it

Comments

comments

Total
9
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*