Categories: MY OUTFIT

Chicwish Dress: Toamna mea cu flori și umbrele

Ori de câte ori citim sau auzim pe undeva spunându-se că hainele înflorate sunt la modă, sună a fi o banalitate, prentru că trebuie să recunoaștem că hainele înflorate dintotdeauna au existat și vor exista. Se poate vedea din colecțiileoricărui anotimp. Însă,  în această toamnă-iarnă aveți încredere când vi se spune spune: că hainele cu imprimeuri florale sunt întradevăr la modă! De exemplu, în Milano magazinele sunt pline de haine, din care majoritatea sunt înflorate.

În această postare eu vă propun o rochiță specială, potrivită pentru sezonul tomnatic-primăvăratic, o rochiță pe care o puteți purta la diferite evenimente speciale din viață voastră.

Dacă cauți o rochie pentru o petrecere în familie (zi de naștere, cumătrie, aniversări)  sau, pur și simplu, o rochie pentru a ieși la o cina romantică cu iubitul/soțul, această rochie vă va face să vă simțiți speciale și desosebite precum o adevărată prințesă.  Este o rochie din dantelă cu impremeuri înflorate potrivită pentru sezonul răcoros, tomnatic-primăvăratic pentru că stofa de sub dantelă  este din bunbac, acest fapt face ca rochița să fie puțin  greluță și călduroasă. Manicele lungi din dantelă, la fel sunt destul de protective.

Am găsit această rochie pe site-ul Chicwish și mi-a plăcut foarte mult florile vibrante de pe dantela neagră.  Inițial, din pozele de pe site,  mi se părea o rochiță potrivită pentru serile de vară, însă când am primit-o prin luna august, mi-am dat seamă că era prea cald că să o port vara, de aceea am amânt pâna la sfârșitul lunii septebrie.

Am purtat această rochiță la un eveniment din Săptămâna Modei la Milano din septebrie 2018 și vreau să vă spun că multe fețe s-au apropiat și mi-au făcut complimente, întrebându-mă de unde am cumpărat-0.

Dacă doriți și voi să cumpărați această rochiță, faceți click AICI.  Pe acest site puteți găsi și alte rochii asemănătoare, fie lungi scurte și pe diferite culori.

În ce privește încălțămintea, am ales să port această rochița cu o pereche de sandale tip pantof cumpărați de la Primadonna.it . Faptul că rochia este neagră înflorată, pantofii de culoare galbenă dau o notă specială ținutei.

Romantică și foarte femenină, această ținută readuce primăvara cu flori în mijlocul toamnei….

Ce părere aveți? Vă place această rochiță?

DRESS:CHICWISH

BAG: CARPISA.it

SHOES: PRIMADONNA.it

Comments

comments

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

Ținută de toamnă: Ce faci când vremea îți strică starea de spirit?

“Să știi că transformarea începe uneori cu o toamna. ” Yasmin Mogahed Toamnă este anotimpul maturității, conștientizării și transformării. Ea… Read More

3 luni ago

Toamnele mele în Italia: O călătorie fără sfârșit

Toamnele mele în Italia. Sunt opt la număr. Și nici nu m-aș fi gândit până mai ieri, când Jessica și-a… Read More

3 luni ago

MAYBELLINE: Super Stay Matte Inn, rujurile rezistente pe întreaga zi

Rujuri, rujuri și iar rujuri. Chiar dacă am o grămadă de rujuri, mereu îmi place să încerc ceva nou. Mi… Read More

3 luni ago

Hello OCTOBER: Vibrațiile culorilor în toamna 2018

Duminică, 30 septembrie 2018. O după amiază obișnuită de sfârșit de septembrie, ne îndreptam spre Vigevano să o luăm pe… Read More

4 luni ago

MILANO FASHION WEEK: Noua colecție de încălțăminte JFLondon

Săptămâna Modei de la Milano este mereu o bună ocazie de a cunoaște stiliști noi și celebrități mondene. După Fashion… Read More

4 luni ago

STELLA SOFIA Brand: Noua colecție de încălțăminte primăvară vară 2019

În acest articol revin cu alte detalii de la cea mai prestigioasă expoziție internațională de încălțăminte ce s-a desfășurat la Milano… Read More

4 luni ago