MAYBELLINE: Super Stay Matte Inn, rujurile rezistente pe întreaga zi

Rujuri, rujuri și iar rujuri. Chiar dacă am o grămadă de rujuri, mereu îmi place să încerc ceva nou. Mi s-a  pus pata pe la începutul anului acesta că vreau un ruj care să reziste o zi întreagă pe buze.

Cineva mi-a recomandat un ruj de la Kiko care rezistă mai multe ore pe buze și nu se șterge prea ușor. Am ales un roșu intens superb,  doar că pe mine rezistenza acelui ruj nu prea m-a mulțumit. Nu era chiar așa cum îmi doream…Da, persista foarte mult timp pe buze, doar că oricum pierdea din intensitatea culorii și din efectul inizial….Culoarea se ștergea câte puțin și  lasa amprente pe paharul de băut apă, pe servețel etc…Și puțin câte puțin, rujul își perdea efectul tonalității inițiale… și deci, oricum,  trebuia să fie reînoită culoare de cateva ori pe zi.

Givenchy: Le Rouge Liquide cu aplicator cushion

Prin vară am descoperit noile rujuri: Super Stay Matte Ink, o nouă colecție de rujuri al brandului Maybeliline, care promite o rezistentă de 16 ore pe buze cu un finisaj ultra mat.  Am fost curioasă și eu de aceste rujuri, după ce am văzut publicitatea lor și mi-am zis de ce nu să le testez.

Cu siguranță cunoașteți deja brandul Maybelline. Este un brand cunoscut la nivel internațional cu produse superbede calitate. În această vară Maybelline a lansat o nouă linie de rujuri disponibile în 9 nuanțe care încearcă să satisfacă toate cliente.

Rujurile Super Stay Matte Ink de Maybelline sunt caracterizate print-un  nivel ridicat de pigmentare, un sigiliu lung,  ușor de aplicat oferind un finisaj mat superb. Iar  din propria experiență vă pot spune că acestea sunt rujurile perfecte pentru întreaga zi.

Nu știu dacă chiar rezistă până la 16 ore, pentru că nu am avut ocazia să stau cu rujul atât de mult timp pe buze, dar până la 8 ore cât cuprinde o zi de muncă, vă asigur că rujul  rămâne intact de la momentul aplicării până când vă demachiați.

Clinique: Rujul Pop Lip Colour 07 Passion Pop

În ce privește ambalarea acestor rujuri este foarte  simplă și practică: un tub de 5 ml a cărui culoare exterioară reprezintă nuanța din interior. Acest fapt simplifică foarte mult alegerea nuanței pe care ți-o dorești. (Știți momentele acelea în care ni se întâmplă să avem vreo 3/4 rujuri în geantă și de fiecare dată trebuie să le scoatem pe toate, să scoatem capacul și să vedem culoarea care ne trebuie. Deci, cu un ambalajul noilor rujuri Maybelline putem să salvăm foarte mult din timp. )

Aplicatorul acestor rujuri au vâfurile ascuțite, astfel încât să ne ajute să conturâm perfect buzele.

Culorile sunt foarte pigmentate, în special pentru nuanțele mai întunecate. Este suficient o  singură aplicare pentru a obține o culoare foarte intensă și omogenă.  Initial, culoarea este lichidă, dar în 20-30 secunde se usucă și oferă un efect incredibil de mat! Odată ce rujul s-a uscat, puteți să va luați gândul de la faptul că aveți buzele colorate, pentru că rujul este de neșters!

Cu rujurile Maybeline poți să mănânci, să bei, să îți ștergi cu șervețelul gura, să te săruți cu iubitul și rujul nu va lasa urme sau nu își va pierde din culoare. Singura modalitate de a îndepărta acest tip de ruj de pe buze este cu ajutorul unui produs demachian.  Uimitor, nu credeți? Și eu am fost foarte surprinsă când le-am testat pentru prima dată!  Vă recomand să utilizați un demachiant pe bază de ulei pentru îndepărtarea cât mai ușoară a acestui ruj.

Dacă vă doriți să cumpărați și voi aceste rujuri le găsiți pe AMAZON. Prețul diferă, începand cu  de € 9.99  poate ajunge și la 30 de euro. Pe Amazon rujurile Maybelline sun disponibile în opt nuanțe: 05 Loialist, 15 Lover, 20 Pionier, 25 Heroine, 33 Creator, 45 Escapist, 50 Voyager, 30 Romantic.

Printre cele mai vândute culori se numără numărul 15, Lover.

Ce părere aveți? Ați testat deja aceste rujuri? Care sunt caracteristicile pe care ar trebui să le cuprindă rujul vostru perfect?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*