Categories: MY OUTFIT

Bijuteriile statement, accesorii cu personalitate pentru femeile puternice

Există puține femei care pot rezista în fața unor bijuterii sclipitoare. Iar eu, recunosc, nu sunt una dintre acestea. Ador bijuteriile…de la cele mai ieftine, la cele mai scumpe. Și aș vrea să ridice mâna sus doar acele femei cărora nu le plac deloc bijuteriile.

Coliere, cercei, inele,brățări… nu pot să mă abțin de la nimic când intru într-un magazin de accesorii.

Știți că bijuterile au un rol foarte important în ținuta unei femei. O ținută, oricât ar fi de simplă sau banală, dacă este accesorizată corect, va da un aspect deosebit lookului tău și te va scoate din anonimat.  Dar cel mai important este că  bijuteriile îți pot pune în valoare personalitatea.  Depinde de voi cum le alegeti, iar cel mai bine e să alegeți doar acele accesorii care vă reprezintă.

În ultimii ani eu am o pasiune specială pentru bijuteriile statement,  bijuteriile opulente, extravagante. Fie că este vorba de o pereche de cercei, un colier sau o brățară, îmi place să fie cât mai apariscente și captivante. Nu zic că bijuterile simple și mai fine le exclud, doar că am observat că  un colier sau o pereche de cercei statement avantajează orice outfit, indiferent dacă este vorba de un look casual sau de o ținută elegantă de seară. Voi ce ziceți?

Glamorous Over The Top Statement Necklace.

Cum să porți bijuteriile statement

Te întrebi cum să porți corect bijuteriile statement încât să nu pari exagerată? Trebuie să știi că există căteva reguli importante atunci când decizi să poți acest tip de bijuterii.

1.Echilibrul.

Optează mereu pentru o singură zona de accent. De exemplu dacă alegi o pereche de cercei voluminoși, aparescenți, nu mai este cazul să folosești și un colier sau o brațară…poți opta pentru o bratară foarte fină și inelele foarte discrete. Dacă alegi un colier statement atunci optează pentru o pereche de cercei fini. Si tot asa…in cazul in care vrei atenta sa cada pe maini, alege un inele aparescente și resttul accesoriilor ceva mai discrete.

2. Încredere

Bijuteriile supradimensionate sau bijuteriile stratement sunt accesorii dedicate femeilor puternice, femeilor încrezătoare în felul cum arată, femeilor care nu le este teamă să iasă în evidență. Dacă ești o fire timidă, aceste bijuterii te pot pune în dificultatea de a te simti jenată de privirile celor din jur.

Cam acestea fiind spuse, vă invit să mă urmăriți pe cele mai importante rețele de socializare INSTAGRAM și FACEBOOK.

Dacă doriți îmi puteți povesti despre bijuteriile vostre preferate.  Sau ce părere aveți despre bijuteriile stratement?

MY OUTFIT

Rochie: ZARA

Colier:  HAPPINESSBOUTIQUE

Comments

comments

Liudmila Carta

Share
Published by
Liudmila Carta

Recent Posts

Ziua Indragostitilor: Alege barbatul care te iubeste nu doar prin  cuvinte, dar prin fapte

Iubirea trebuie demonstrata in fiecare zi, prin gesturi mici, in cele mai simple moduri,  fara sa simti ca faci vreu… Read More

O zi ago

Rochie roșie tip creion: De ce și cum să purtăm rochiile roșii

Cum am scris în ultima mea postare pe INSTAGRAM  cred că roșu este culoarea care mă reprezintă cel mai bine. Îmi place… Read More

O săptămână ago

Ținută de toamnă: Ce faci când vremea îți strică starea de spirit?

“Să știi că transformarea începe uneori cu o toamna. ” Yasmin Mogahed Toamnă este anotimpul maturității, conștientizării și transformării. Ea… Read More

3 luni ago

Toamnele mele în Italia: O călătorie fără sfârșit

Toamnele mele în Italia. Sunt opt la număr. Și nici nu m-aș fi gândit până mai ieri, când Jessica și-a… Read More

4 luni ago

MAYBELLINE: Super Stay Matte Inn, rujurile rezistente pe întreaga zi

Rujuri, rujuri și iar rujuri. Chiar dacă am o grămadă de rujuri, mereu îmi place să încerc ceva nou. Mi… Read More

4 luni ago

Chicwish Dress: Toamna mea cu flori și umbrele

Ori de câte ori citim sau auzim pe undeva spunându-se că hainele înflorate sunt la modă, sună a fi o… Read More

4 luni ago