Ziua Îndrăgostiților: Alege bărbatul care te iubeste, nu prin cuvinte, dar prin fapte

Iubirea trebuie demonstrata in fiecare zi, prin gesturi mici, in cele mai simple moduri, fara sa simti ca faci vreu efort. Iubirea are nevoie de iubire pentru a inflori si a forma radacini.

Totul depinde de noi: noi suntem cei care trebuie sa avem grija de acele detalii nesimnificative care fac viata mai bogata, detalii care merita intr-adevara.

Se spune că atunci când iubești primești tot iubire în schimb. Adevarul ca nu tot timpul iubirea este rasplatita cu iubire. Am simtit-o pe propria-mi piele.

Tarziu am inteles ca totul depinde de oamenii pe care alegem sa-i iubim si de cat pot ei sa raspunda iubirii noastre.

De foarte multe ori, se intampla, ca ne indragosti si iubim, oameni  lipsiti de iubire, oameni goi, carora oricat de mult le-ai da, tot nu vor fi multumiti, oricat de mult le-ai dimostra iubirea ta, tot nu vor crede in ea. Si cel mai des acestea sunt doar pretexte…sunt scuze si justificari la ceea ce nu au ei in suflet.

Se spune ca unele iubiri nu se uita niciodata. Va asigur,  si aceasta e o minciuna. Totul se uita daca iti doresti cu adevarat. Se uita, sau se micsoareaza in timp, mai ales cand descoperi adevarata dragoste, cand intalnesti persoana care te  iubeste asa cum ti-ai dorit, iar  tu asta o simti.

Asa m-am trezit eu in aceasta dimineata, surprinsa. Asa ma trezesc in fiecare dimineata, iubita. Traiesc cea mai frumoasa poveste de iubire de ceva timp si va spuneam intr-un articol precedent ca, in sfarsit, ne-am mutat intr-un cuibusor al nostru.

Nu mi-am facut publica relatia pe retelele de socializare….Nici nu intentionez sa o fac, nu ma intereseaza complimentele sau aprecierile nimanui referitor la viata mea privata. Nu ma intereseaza sa il cunoasca si altrii si nici sa il compare. Atat pot sa va spun ca am o peroana deosebita alaturi de mine, pentru ca nu ma iubeste doar pe mine, dar ne iubeste pe amandoua. Putini barbati reusesc sa vindece si sa completeze golurile lasate de un altul.

În spatele unei femei puternice este umbra trecutului ei

Pentru mine realtia dintre el si Jessica a fost foarte importanta, cred ca pentru prima data in viata mi-am dorit ca un barbat sa o iubeasca mai mult pe ea, decat pe mine. Sa o faca fericita si importanta, ca sa nu mai simta golul si abandonul. Si el a reusit, a reusit sa ne iubeasca pe amandoua, sa ne dimonstreze responsabilitate, nu doar prin  cuvinte, dar prin fapte.

Azi, de ziua indragostitilor, m-am trezit iubita si pupacita din ambele parti.  Ne-am imbratisat toti trei si ne-am alintat copilareste. Apoi el a dus-o pe Jessica la scoala si m-a lasat sa mai lenevesc in pat. Cand s-a intors mi-a bagat sub cersaf un buchet de trandafiri si o cutie cu ciocolate. Ciocolatele mele preferate….Si nu mi-am dorit niciodata mai mult decat ce am acum. Un barbat puternic, un barbat de nadejde, care cu simple gesturi imi face zilele deosebit de frumoase: acel sarut cand pleaca la serviciu, acea imbratisare cand se intoarce seara acasa, un multumesc dupa fiecare masa si acel moment cand dupa o zi  lunga ne asezam pe divanul din sufragerie si ne povestim cum a decurs ziua noastra.

Cred ca orice femeie nu isi doreste mai mult de atat pentru a se simti fericita si iubita. Aprecierea si respectul omului pe care il avem alaturi conteaza foarte mult pentru seninatatea si implinirea noastra spirituala.

Azi, de ziua indragostitilor, vreau sa va doresc si voua sa fiti iubite si implinite.

Va doresc o dragoste puternica, pasionala, alaturi de care sa parcugeti drumul vietii tinandu-va de mana, fara teama sau lacrimi , dar in liniste si pace. O zi frumoasa tuturor.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Total
1
Shares

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*