Despre timp, soare și mereu o schimbare…

Știți acel moment din luna februarie, când afară încă este rece, dar razele soarelor sunt atât de puternice și parcă ne încălzește. Și arde în noi nerăbdarea de a îmbrățișa primăvara, în mine arde dorință de a purta rochii scurte și sandale….Acesta este semnul inconfundabil că a mai rămas foarte puțin…iar primăvara nu se va lasă așteptată prea mult. La Milano deja se simte mirosul de primăvară, mai ales ultimele două săptămâni au fost foarte frumoase și însorite. Sperăm, doar, să nu se întoarcă iarna prin martie….În rest pronosticurile par a fi bune…unica problemă, necombatută, rămâne timpul.

Mă gandesc uneori….Timpul este tare ciudat. Se scurge repede,  uneori se înclină și se oprește brusc. Apoi arunci o privire în trecut și te vezi atât de străină, străină de tine însăți și de tot ce erai cândva.  Ziele trecute mă uităm prin fotografiile vechi, când amro ajuns la cele de acum zece ani și nu m-am reconoscut. Nu m-am schimbat foarte mult fizic, doar că nu am mai reconoscut fetița care eram acum zece ani.  Parcă a trecut uraganul peste ani mei și a șters tot, apoi a urmat o nouă eră, era în care a devenit mamă, femeie.

Acum timpul are o altă intensitate, timpul ne ține cu picioarele pe pământ și doar vântul ni se joacă prin păr,  din când în când. Și uneori timpul ne accelerează mersul, apoi îl încetinește din nou, doar să te facă să simțim energia ce se unește cu zgomotul. Doar cât să poți imortaliza anumite secvențe și să expir puțin aer proaspăt. Este momentul în care, în sfârșit, recunoaști, fără un motiv anume, că tu, azi, aici, în propria piele, te simți foarte bine. Și nu ai vrea să mai schimbi nimic.

Și apropo de schimbări…Îmi place foarte mult o frază de-a lui Tony Robbins, pe care am descoperit-o acum câțiva ani, și mi-a rămas în minte, suna așa: ”Când vrei să faci o schimbare, trebuie să ridici standardele. Când oamenii mă intreabă ce am schimbat în viață mea, le spun că cel mai important lucru a fost să schimb ceea ce ceream de la mine.”  Să îți cunoști adevărata valoare, ca om, ca femeie, în ziua de azi, este foarte important.  Din păcate, cele mai multe femei  au un nivel de încredere în sine foarte scăzut și consideră că nu merită mai mult. De accea aleg să trăiască în umbră bărbaților, își neagă capacitățile și calitățile, și de foarte multe ori uită de ele insăși dedicându-se doar plăcerilor partenerului.

Ținută de toamnă: Ce faci când vremea îți strică starea de spirit?

De exemplu, aud foarte des femei care nu se mai machiază pentru că nu îi da voie bărbatul, la 30 de ani nu mai poată fuste scurte pentru că e gelos soțul, femei care sunt casnice pentru că barabatul nu le lasă să muncească și aici tot felul de prejudecăți etc…Și cu toate aceste „descriminări”, de care cele mai multe femei sunt conștiente, ele totuși acceptă și consideră că se jertfesc în numele iubirii. Dar oare să te negi pe ține e adevărata iubire? Oare tu ca femeie, mamă, soție, doar atât valorezi?  Iubește-te și ai grijă de tine!  Fii așa cum te simți, iar dacă persoanele din preajma ta  nu te  pot accepta  așa cum ești, înseamnă că trebuie să schimbi anturajul, să îți ridici standardele și să mergi mai departe.

Despre cum purtăm articolele animal print v-am vorbit în trecut și nu vreau să mă repet, până la urmă,  fiecare are propiul stil și propriul moment de inspirație, așa că vă zic, lăsă-ți imaginația și bunul gust să vina de la sine.

Ținuta mea cu imprimeu leopard este de la Zara. Pare a fi o rochiță, în realitate e o salopetă parte peste parte, cu mânecile lungi, perfectă pentru zilele de primăvară, purtată cu o pereche de pantofi sau sandale, dar în această perioadă eu am ales să o port cu o perche de ciorapi și cizmele până la genunchi.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook