Vibrații de primăvară: o ținută casual și cireșii în floare

Miroase în sfârșit a primăvară și stăzile din oraș prind tot mai multă culoare. Cireșii sunt înfloare, iar în orașul în care locuiesc  sunt atât de mulți. Anul acesta abia descopăr aceast oraș în lumina soarelui de început de primăvară și mi-am dat seama că îmi place foarte mult. Nu ai cum să nu observi de-a lungul străzilor delicatețea copacilor de cireși și să rămâi indiferent….în fiecare zi îi observ tot mai superbi pentru că florile își desfac petalile foarte repede, iar zilele zboară…și tot atât de repede se va sfârși acest moment special al primăverii, de aceea mi-am dorit să imortalizez momentul cu câteva poze, imediat cum au început să înflorească.

Tot în această perioadă mi-am cumprat Primule și Panseluțe și mi-am decorat balconul. Este perioada în care îmi place să decorez, să redecorez și să visez….Acum putem să ne bem cafeau pe balcon dimineața și să ne lăsăm alinați de razele soarelui. Știați că soarele ne face mai optimiști? Soarele ne face să visam și ne da energia că să luptăm pentru visele noastre…

Gențile împletite: moda primăvară-vară 2021

Știu că în ulima vreme am scris pe blog tot mai rar, dar în gând și în inimă mea scriu zilnic….construiesc și trăiesc povești ce, la moment, prefer să rămână nescrise….S-au schimbat multe lucruri în ultimele luni, iar cu unele lucruri te obișnuiești mai ușor, cu altee mai greu…cine știe.Oricum încă mai sunt în așteptare de câteva schimbări fundamentale și sper că primăvară aceasta să ne împlinească toate dorințele….

Până atunci vreau să va zic că săptămâna trecută am dat o tură prin magazine că să îmi împrospătez garderobă de primăvară…și  chiar am găsit câteva piese drăgute, una dintre ele este jacheta din imaginile de față. Mi-a plăcut foarte mult pentru că este o jachetă eleganță în stil casua, se abina foarte bine cu jeans și cizme lungi, dar poate fi purtată și cu o rochița sau fustiță scurtă, si  cu pantofi. Cu siguranță o veți mai vedea și în alte poze.

Ce ziceți vă place?  Pe la voi cum este primăvară?

Nu uitați pe mine mă găsiți zilnic pe INTAGRAM  și pe FACEBOOK.

 Vă pup!

                                                   

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*